Astazi a inceput si pentru mine noul an universitar. Desi orarul este inca incomplet si au aparut niste modificari importante in organizare, tot m-am bucurat ca mi-am revazut colegii, ca voi studia si in acest an obiecte foarte interesante (de ex Proiectie video de marketing) si desi pare ciudat, de-abia astept sa ma apuc sa lucrez la dizertatie. Tema lucrarii am stabilit-o inca de anul trecut, este vorba de ceva ce ma pasioneaza foarte mult si nu cred ca vor fi mari probleme in realizarea ei. Nu-mi mai trebuie decat acordul profesorului indrumator.

Pentru cei care nu au venit saptamana asta la facultate si nici nu au consultat portalul, va prezint pe scurt noul sistem de organizare la mastere.

Incepand cu acest an vom avea parte de mastere modulare; fiecare semestru se va imparti in două module, cu urmatoarea desfasurare: 7 saptamani cursuri (si definitivarea evaluarilor la disciplinele cu 100% evaluare pe parcurs) + o saptamana pentru eventuale examene (numai pentru disciplinele non-100%EVP) + alte 7 saptamani cursuri (si evaluari la 100%EVP)  + o (alta) saptamana pentru eventuale examene (numai pentru disciplinele non-100%EVP).

In primul modul al semestrului I vom parcurge integral doua obiecte (fiecare cu numar dublu (adica 6) de ore) si partial (adica 3 ore pe saptamana) un obiect, iar in al doilea modul vom continua (tot cu 3 ore pe saptamana) disciplina inceputa in primul modul, la care se adauga alte doua obiecte la care vom avea 6 ore pe saptamana.

Aceasta modificare vine in sprijinul studentilor, care s-au plans ca in ultimele saptamani ale fiecarui semestru sunt prea multe proiecte/lucruri/evaluari.

Partea proasta e ca acum vom simti ca suntem evaluati permanent, deoarece nici nu a inceput bine scoala si deja am aflat ca in 4 saptamani trebuie sa prezentam proiectul pentru 50% din nota. Dar asta e, acceptam cu zambetul pe buze, caci oricum nu mai avem decat un an. 😉

Pentru cei de la MCA: se pare ca in primul modul vom studia Distributie, (cred) Proiectie video de marketing si engleza.

Acestea fiind zise, va urez un an bun la facultate si spor la imbinat serviciul cu facultatea. 🙂

2 Comments on Noul an universitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.