Astazi apare in librarii si pe site-ul www.vellant.ro “Iubirrre”, o carte scrisa de oameni cu suflet pentru ajutorarea animalelor fara stapan.

In “Iubirrre” mai multi autori si ilustratori si-au depanat din amintiri, au povestit despre animalutele din viata lor, au desenat cu mult drag, dupa care au renuntat la drepturile de autor si la orice beneficii ulterioare pentru ca mai multe necuvantatoare sa aiba un viitor. Dintre acestia, amintesc aici doar pe cativa: Gabriel Cotabita, Horia Brenciu, Razvan Simion, Carmen Tanase, Monica Davidescu, Melania Medeleanu, Diana Oprea, Marius Vintila, Raluca Moianu, Adrian Hadean.

Toate fondurile stranse in urma vanzarii acestei carti vor merge catre asociatia Gia (Group Initiative for Animals), asa ca va invit sa cumparati aceasta carte, sa promovati lansarea ei, sa povestiti tuturor despre ea. Voi reveni cat de curand cu un pret pentru carte – voi trece prin Carrefour sa vad daca se gaseste si acolo. Update: cartea costa 49.90 lei si poate fi cumparata de aici. Pretul este marisor, dar in fond e pentru o cauza buna.

Pentru cei din Iasi (dar nu numai) fac un apel si in numele asociatiei Max Dog. Acestia nu mai au un sponsor de jumatate de an, au nevoie disperata de fonduri pentru materiale si de alimente pentru animalutele din adapost. Ganditi-va ca vine si iarna, nu lasati niste fiinte nevinovate sa indure frigul si foamea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.