Imi plac la nebunie rochitele pulover, chiar ma bucur ca a venit toamna si astfel am din nou ocazia sa le port. 🙂 Sunt feminine, calduroase, mult mai elegante decat daca ai purta un pulover si o pereche de pantaloni.

Cei de la shiq.ro au adus cateva modele noi dragute, la preturi destul de rezonabile. Am ales cateva din rochiile pulover de pe site care imi plac; pentru a verifica marimile disponibile intrati pe site (la majoritatea marimile S/M nu mai sunt in stoc).

54 lei – o rochita simpla si foarte draguta, pacat ca marimea S nu mai este disponibila…

79 lei – imi plac mult manecile fluture; se pare ca sunt in voga in acest sezon rece

78 lei – fluturele este insa putin cam mare si deranjant

93 lei – cureaua nu este inclusa in pret; fara curea nu-mi place deloc rochita, nu sunt adepta rochiilor balon. Cu curea arata insa foarte frumos.

4 Comments on Rochite pulover de la Shiq

  1. sunt frumoase ,ami plac si mie si se aseaza frumos pe corp ,si nus nici scunpe -de mult ami doresc sa mi achizionez si eu un model ca una dintre acestea ansa bugetu sa redus semnificativ ,poate pe la anu .

  2. Ce chestie ciudata…prima data mi s-a intaplat sa ascult o melodie pe youtube dupa care am intrat la tine pe blog si aveai post cu acea melodie. Acum, dupa 2 zile de cautare de rochite pulover gasesc la tine pe blog post cu aceste rochite de care m-am indragostit.
    Mi-am luat ieri o rochitica de la sala polivalenta draguta, dar e putin cam larga. Abia astept sa o imbrac maine cu cizme si cu dresuri mate cu model.

    • Am inteles ca mi-a cumparat si mie mama o rochita pulover din centru…de-abia astept sa o vad si sa o probez. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.