O perioada de timp am fost innebunita dupa fresh-ul cu pepene galben de la Maideyi, dupa care a inceput obsesia mea cu limonadele lor aromate. Asta pana cand am reusit sa le incerc pe toate. ­čÖé Acum, daca tot a venit toamna si e mai frig afara, am zis sa incerc si ceaiuri din noul lor meniu de toamna. Acestea au pretul de 6.9 lei iar ingredientele sunt specifice anotimpului rece.

Am vrut sa incerc un ceai cu cocos, asa incat alegerea mea a fost ceaiul Fragola Colada cu bucati de capsuni, fulgi de nuca de cocos, ananas, lemongrass si ceai rooibos. L-am indulcit cu miere. Cocosul se simtea subtil, ceaiul era dulce si delicat. Nu pot spune ca mi-a placut la nebunie si asta din cauza cocosului – dar eu l-am vrut, eram curioasa sa stiu cum s-ar simti un astfel de ceai.

Ceaiul comandat de prietena mea este Fragola Lampone cu bucati de capsuni, bucati de zmeura, hibiscus, sofran, macese, ananas, stafide. Mi-a placut mai mult acest ceai, este usor acrisor, dar are capacitatea de a te incalzi bine – este un ceai perfect pentru toamna – iarna.

Tot la Maideyi mai puteti incerca ceaiuri negre (Earl Grey, English Breakfast, Darjeeling), ceaiuri de menta sau tei, ceai verde chinezesc sau ceai verde cu iasomie si ceaiuri realizate din diferite ingrediente de sezon (combinatii de portocale, hibiscus, stafide, macese, mar, condimente). Mai jos aveti o poza cu meniul si puteti sa analizati sortimentele.

Acum urmeaza sa trec pe la Maideyi sa incerc chocolate fondue (un deliciu de ciocolata de castane, capsuni sau caramel si fructe uscate – dupa cum este prezentat pe pagina de Facebook a cafenelei). ­čśŤ

1 Comment on Ceaiuri din meniul cafenelei Maideyi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.