Ceaiuri din meniul cafenelei Maideyi

O perioada de timp am fost innebunita dupa fresh-ul cu pepene galben de la Maideyi, dupa care a inceput obsesia mea cu limonadele lor aromate. Asta pana cand am reusit sa le incerc pe toate. 🙂 Acum, daca tot a venit toamna si e mai frig afara, am zis sa incerc si ceaiuri din noul lor meniu de toamna. Acestea au pretul de 6.9 lei iar ingredientele sunt specifice anotimpului rece.

Am vrut sa incerc un ceai cu cocos, asa incat alegerea mea a fost ceaiul Fragola Colada cu bucati de capsuni, fulgi de nuca de cocos, ananas, lemongrass si ceai rooibos. L-am indulcit cu miere. Cocosul se simtea subtil, ceaiul era dulce si delicat. Nu pot spune ca mi-a placut la nebunie si asta din cauza cocosului – dar eu l-am vrut, eram curioasa sa stiu cum s-ar simti un astfel de ceai.

Ceaiul comandat de prietena mea este Fragola Lampone cu bucati de capsuni, bucati de zmeura, hibiscus, sofran, macese, ananas, stafide. Mi-a placut mai mult acest ceai, este usor acrisor, dar are capacitatea de a te incalzi bine – este un ceai perfect pentru toamna – iarna.

Tot la Maideyi mai puteti incerca ceaiuri negre (Earl Grey, English Breakfast, Darjeeling), ceaiuri de menta sau tei, ceai verde chinezesc sau ceai verde cu iasomie si ceaiuri realizate din diferite ingrediente de sezon (combinatii de portocale, hibiscus, stafide, macese, mar, condimente). Mai jos aveti o poza cu meniul si puteti sa analizati sortimentele.

Acum urmeaza sa trec pe la Maideyi sa incerc chocolate fondue (un deliciu de ciocolata de castane, capsuni sau caramel si fructe uscate – dupa cum este prezentat pe pagina de Facebook a cafenelei). 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Ceaiuri din meniul cafenelei Maideyi

  1. Bucur
    October 31, 2010 at 6:25 pm (7 years ago)

    un ceai cald nu strica deloc, dar nu la asa preturi…

    Reply

Leave a Reply

More in ceai, timp liber
Ceaiuri si accesorii de ceai de la Carturesti

Libraria Carturesti, gazda ultimei intalniri a Clubului de Carte, ne-a lasat incantati de produsele si serviciile lor. Si cum am...

Close