Serialul dupa care sunt innebunita zilele acestea este Brothers and Sisters, tradus in limba romana “Frati si surori” si difuzat duminica la ora 14.30 pe Prima TV.

Probabil ca multi dintre voi ati auzit de serial, mai ales deoarece prezinta o distributie de exceptie, cu multi actori cunoscuti. Si eu am auzit mai demult despre el, stiam ca a luat numeroase premii, ca a ajuns la al 5-lea sezon si inca se filmeaza – semn ca este un serial cu un rating bun, dar niciodata nu am fost curioasa sa urmaresc un episod, sa vad despre ce e vorba. Pana acum.

Actiunea din serial este mai realista, mai sincera decat multe altele difuzate in aceasta perioada. Desi e posibil sa vi se para usor exagerata, am simtit pe pielea mea ca asa ceva se intampla in lumea reala si chiar in multe familii.

In primul episod facem cunostinta cu familia Walker: William si Nora si copii lor, Sarah, Kitty, Justin, Tommy si Kevin. Sarah este o femeie de afaceri si mama a doi copii. Kitty este pasionata de politica, renunta la postul sau de la radio pentru a prezenta un talk show politic la o televiziune. Justin este cel mai tanar membru al familiei, este inrolat in armata si are probleme cu dependenta de alcool si droguri. Tommy lucreaza la firma familiei, Ojai Foods si este casatorit cu Julia. Kevin este homosexual si lucreaza la o firma de avocatura de succes. Nora, mama celor 5, este casnica, are grija ca intreaga familie sa-si pastreze echilibrul. Tragedia acestei familii incepe la sfarsitul primului episod, cand William moare in urma unui atac de cord. Dupa moartea sa se va descoperi ca avea o amanta de zeci de ani, un copil din flori si multe alte secrete. Cum se va descurca familia cu toate aceste probleme aparute dupa moartea capului familiei, vom afla pe parcurs.

Va recomand cu drag acest serial, nu va veti plictisi. Este un serial inteligent, curajos (este primul serial de succes in care am vazut doi barbati sarutandu-se, fara sa se faca asa de mult caz – in Modern Family, desi este prezentata o familie de homosexuali care au si un copil, niciodata nu apare un sarut), interesant. Veti regasi o multime din actorii vostri preferati: Calista Flockhart din Ally McBeal, Balthazar Getty, Sally Field (Mrs Doubtfire, Forrest Gump).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Brothers and Sisters

  1. Și eu sunt foarte încântată de el. Să vezi ce se complică treburile pe parcurs…

    Chiar ieri am văzut cel mai nou episod. Super! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.