Cei de la Felicia Iasi au fost foarte, foarte draguti si au facut niste poze in interiorul magazinului Coffee Tea Spice Corner special pentru mine. 🙂 Daca vreti si voi poze din anumite magazine, nu trebuie decat sa le spuneti pe contul de Facebook. Eu am vrut cu CTS Corner pentru ca pur si simplu m-am indragostit de acest magazin si de produsele lor. De-abia astept sa merg sa-mi mai iau niste ceai la vrac sau poate niste accesorii pentru ceai.

La CTS Corner veti gasi si mirodenii, cafea, dulciuri, gemuri sau siropuri. Eu am incercat deocamdata doar ceai, insa pe viitor imi propun sa cumpar si alte produse si bineinteles, voi reveni cu detalii.

Si acum…pozele! 🙂

4 Comments on CTS Corner – Complex Comercial Felicia Iasi

  1. Ce rapidă ai fost! 🙂

    O să fac poze și prin alte magazine, în funcție de cerințele publicului :P, numai că cele în care nu apar haine îmi ies mult mai bine. Pentru cele cu haine, un model le-ar pune mult mai bine în valoare.

    But we’ll keep an open mind :).

    • Da…pai chiar imi doream poze cu CTS Corner. Ma gandesc ca poate sunt persoane care nu stiu de acest magazin, ca este destul de micut si dispus si pe colt…si e pacat, ca vand produse foarte bune.
      Pai puteti face pana atunci poze in magazine care vand cosmetice, de ex Yves Rocher…chiar am fost zilele trecute cu o prietena si ne uitam la ce a mai aparut nou. Si prin libraria Humanitas. 😛 Sau Sephora…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.