Datorita Ancai am descoperit un nou mod eficient de comunicare – grupurile de pe Facebook. Daca vrei sa discuti cu un grup de persoane si nu va puteti intalni si nici nu puteti face o conferinta pe Messenger deoarece nu toate persoanele sunt online in acelasi moment, Facebook Groups este cea mai buna solutie.

Pentru a deschide un grup pe Facebook dati click aici, dupa care urmati pasii urmatori:

– apasati pe Create Group; alegeti un nume, invitati membri, alegeti tipul de grup dorit: Open (membri si continut vizibil pentru oricine), Closed (doar continut ascuns) sau Secret (membri si continut ascuns).

– grupul este creat, puteti adauga linkuri, imagini, puteti comunica pe Wall cu ceailalti membri.

Am folosit acest mod de comunicare pentru Clubul de Carte, pentru editorii Tea Mug, pentru intalnirile ce le-am mai organizat cu fetele, pentru discutii referitoare la aniversari. Ma bucur ca nu mai trebuie sa contactez individual fiecare persoana pe mail/messenger, nu trebuie sa astept ca cineva sa intre pe net, ca sa pot sa-i spun opinia mea sau sa pun o intrebare. Cand am eu timp scriu pe Wall-ul grupului, cand ceailalti au timp si pot, imi raspund. Si de fiecare data cand fac asta, eu primesc mail, deci stiu cand sa revin sa vad ce mi-au zis. Putem trimite si link-uri, poze, documente, si totul este confidential, doar intre membri (bineinteles daca alegeti varianta Closed Group sau Secret Group).

Probabil stiati despre acest tip de comunicare, insa daca nu, sper ca v-am ajutat cu aceste informatii. Acum ca stiu despre el il voi folosi si pentru proiectele de la facultate, mai ales ca se anunta in acest semestru organizarea de grupuri la proiecte a cate 15 – 20 persoane.

6 Comments on Facebook Groups

  1. Eu prefer grupurile de hi5, am intalnit multi oameni minunati acolo.
    Am experimentat cei de pe hi5 si facebook, insa ..se pare ca suntem cam conservatori din fire, am ramas la “prima dragoste” :)).

  2. Eu sunt de vreo 3 sau 4 ani pe grupuri, mai mult pt asta mi-am facut cont ;)).
    Nu am avut treaba cu “dati-mi comenturi, id-uri ” si altele care caracterizeaza hi5..
    Poate de aia am dat si de oameni deosebiti pe acolo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.