“Rasarit de primavara” sau Spring Sunshine mi-a atras imediat atentia cand am fost in vizita la CTS Corner datorita ingredientelor deosebite. Contine ceai alb Shou Mei, Pai Mu Tan si Bulgari de zapada, ceai verde chinezesc Bancha, crizanteme, flori de florea-soarelui si aroma naturala. Pretul pentru acest ceai este de 0.26 lei/gramul; eu am cumparat 10 grame cu 2.6 lei.

Pentru preparare am respectat niste indicatii specifice pentru ceaiul alb in lipsa de alte informatii mai exacte pe eticheta. Am folosit apa la 80 grade Celsius, 2 lingurite de ceai pentru 400 ml de apa si am lasat la infuzat aproximativ 3 minute.

Parfumul ceaiului este floral, foarte subtil, de-abia perceptibil. Gustul este fin, caracteristic ceaiurilor albe, sec, nu mi s-a parut nici dulce, nici amarui. Este un ceai placut, cu o aroma florala predominanta, am simtit la gust atat crizantemele cat si florile de floarea-soarelui.

Ca de obicei nu l-am indulcit. De fapt de acum nici nu voi mai mentiona acest aspect deoarece sunt deja cateva luni de cand nu mai folosesc indulcitori pentru ceai, indiferent de tipul lui.

Mai jos va prezint cateva poze cu continutul si cu culoarea ceaiului, un galben intens. Am gasit in sfarsit un bol de ceai cu interior alb – este cumparat tot de la Bobo Shop, dar din magazinul de la Moldova Mall, 2.9 lei (fara reducerea de 20%), este negru cu flori albe, capacitate de 100 ml.

Am povestit pe Tea Mug si despre sortimentul Bloom Snow Buds de la CTS Corner, va invit sa-l cititi.

9 Comments on Sortimente de ceai: Spring Sunshine – CTS Corner

 1. Eu mi-am luat astazi Infuzie de fructe – Wicked Temptation de la CTS corner si-abia astept sa-l incerc. Usor, usor “dau” ceaiurile la plic pe ceaiurile vrac, aroma-i mai intensa ,la fel si parfumul ..

  • Alina, cand vei primi de la mine mostrele alea, ai sa te convingi ca sunt mult mai bune ca cele de la plic. 🙂
   Gina: Ma bucur ca ti-a placut magazinul. 🙂

 2. Am fost la cts zilele trecute si am cumparat ceai alb orange.mi-a placut mult magazinul,de-abia astept sa revin acolo.

  • Alexandra: CTS Corner, 49 lei. 🙂 Daca iti doresti poti face comanda pe net sau daca esti din Iasi/Bucuresti, mergi la ei la magazin.

  • Alina, eu am mai cumparat azi cateva sortimente. :)) Nu stiu cand am sa le incerc pe toate, deja sunt mult prea multe. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.