Domnul Iubit a fost în sfârşit răsplătit pentru răbdarea de care a dat dovadă, susţinându-mi blogging-ul, chiar şi atunci când era practicat la 12 noaptea, din patul conjugal. A primit din partea Dove 4 produse din noua gamă, Dove Men+Care, pentru a le testa şi a formula câteva impresii despre ele. Eu m-am bucurat că am putut să-i fac un astfel de cadou, el s-a bucurat de această surpriză neaşteptată. Aşa că mulţumim Dove! 🙂

Înainte de toate, trebuie să ştiţi că această gamă, Dove Men+Care, a fost lansată la începutul lunii mai 2011 şi este creată special pentru bărbaţi. Gelurile de duş, săpunurile şi antiperspirantele din gamă oferă pe lângă senzaţia de curăţenie şi prospeţime îndelungată, şi o îngrijire superioară, pentru un confort total al pielii.

Primele produse testate au fost două geluri de duş, din sub-gamele Extra Fresh şi Aqua Impact.

Aqua Impact este un gel de duş cu minerale marine şi parfum revitalizant. Parfumul combină note de mentă cu pin şi coajă de portocală. Din câte mi s-a zis (şi din ce am observat şi eu) curăţă eficient, face suficientă spumă şi are un parfum plăcut. De fapt a fost şi preferatul meu dintre cele două încercate. Lui Felix i-au plăcut ambele la fel de mult, dar eu m-am îndrăgostit de Aqua Impact şi de parfumul său atrăgător.

Gelul de duş Extra Fresh este cu agenţi de răcorire şi are un parfum revigorant, cu caracter citric şi lemnos, ce conţine bergamotă, lămâie şi lavandă, cu note de bază ce includ lemn de santal, patchouli şi mosc alb. La fel ca şi Aqua Impact curăţă foarte bine, face spumă şi nu irită în vreun fel pielea. Mirosind gelul de duş din sticluţa sa, mi s-a părut mai plăcut parfumat ca celălalt gel de duş, dar după aplicarea pe corp mai atrăgător mi s-a părut Aqua Impact. Se ştie foarte bine că esenţele de parfum se exprimă diferit, în funcţie de ph-ul pielii şi de mirosul natural al fiecăruia.

După ce am testat gelurile de duş, am trecut şi la cele două antiperspirante, unul spray şi unul roll-on. Eu personal prefer roll-on-urile sau deodorantele stick, dar Felix n-are preferinţe. Ambele antiperspirante sunt din gama Extra Fresh, sunt potrivite pentru pielea sensibilizată, protejând activ împotriva iritaţiilor pielii. Nu conţine alcool, este anti-iritare şi susţine că protejează timp de 48 ore.

Asta cu protejarea timp de 48 ore nu am putut să o verificăm deoarece totuşi nu pot trece atâtea ore fără să ne spălam şi să reaplicam un deodorant. 🙂

Dar să trecem la cel mai important lucru al acestor deodorante: eficacitatea lor. Felix practică arte marţiale de câteva luni şi asta l-a inspirat să devină mult mai activ, să facă mai mult efort fizic. De aceea are nevoie de un deodorant bun, care să-l protejeze intens pe durata activităţilor întreprinse.

Dintre spray şi roll-on, el a preferat iniţial roll-on-ul, pe care l-a folosit mai des. Are un parfum plăcut, este puternic şi oferă protecţie. Ce ne-a plăcut la amândoi este că nu irită pielea.

Spray-ul, faţă de roll-on, este mai răcoros, ceea ce e o binecuvântare în aceste zile călduroase de vară. Am fost amândoi mulţumiţi şi de el, şi în final a devenit şi preferatul lui Felix. Cu siguranţă îl vom cumpăra, când se termină.

După finalizarea acestor teste putem spune că Dove a trecut cu brio The MEN Test. Ne-am bucurat amândoi să testăm produse de calitate şi chiar mi-a plăcut mult această activitate de analizare în doi.

11 Comments on The MEN Test

 1. Felicitari Domnului Iubit ca te sustine si intelege cu activitatea intensa pe blog. Mai rar asa barbat…majoritatea ar spune: dar ce-ti trebuie tie draga asa ceva? 🙁 Si oricat le-ai explica, tot nu inteleg… 🙁
  Intre roll-on si deodorant eu il prefer mereu pe cel de-al doilea. 😀

  • Ei, se mai enerveaza si el uneori cand intarzii in pat ca mai vreau sa mai stau un pic pe blog…dar intelege. De acum blogul a devenit o parte importanta din viata si nu as putea sa renunt, cel putin nu acum, cand imi aduce atatea bucurii. Cateodata e singura mea bucurie, printre atatia nervi facuti datorita altor activitati.

   Eu prefer roll-on pentru mine. Inainte imi placea deodorantul stick.

  • Multumesc. 🙂
   Imi venea sa atentez, sa stii. 🙂 Nu la gelurile de dus, prefer parfumurile mai feminine, mai florale, ci la antiperspirante. Imi plac deodorantele pentru barbati, mi se par mai eficiente (unele).

 2. Nu s-a dovedit stiintific acest lucru, asta e adevarul Vorbesc de studii randomizate, asa numitele “clinic -trials”. Speculatii si presupuneri sunt peste tot, pot fi pe jumatate adevarate, pe jumatate false. Dar in grupurile mari din clinici, cu persoane de pe ambele loturi (care folosesc si care nu folosesc antiperspirante) nu a reiesit implicarea directa a acestor substante in producerea cancerului de un anumit tip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.