Mă bucur să anunţ lansarea unui nou concurs, realizat în colaborare cu TheGift.ro! Aveţi posibilitatea de a câştiga un aparat de masaj Relax & Tone Spin. Din efectele sale menţionez doar câteva: ajută la reducerea greutăţii corporale, reduce celulita şi îmbunătăţeşte aspectul pielii, vă sculptează abdomenul, ajută la penetrarea în profunzime a unor produse cosmetice active, elimină tensiunile din corp, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ameliorează întinderile musculare şi durerile de articulaţii, elimină substanţele nocive, pe care nu le putem elimina doar prin dietă, elimină pielea moartă cu ajutorul capului abraziv.

Ce trebuie să faci?

1) Dă Like paginii de Facebook a blogului. Link aici.

Dacă nu ai cont de Facebook abonează-te prin email la postările blogului – caută căsuţa de abonare în coloana din dreapta.

2) Lasă un comentariu la acest articol cu cuvântul “particip”. Şi menţionează şi numele cu care ai dat like/emailul cu care te-ai abonat.

Perioada concursului: 10 iunie – 24 iunie 2011 (inclusiv)

Câştigătorii vor fi aleşi de mine, prin tragere la sorţi (sistemul random.org).

Menţiuni:

Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/reşedinţa în România.

Vă rog nu comentaţi ca Anonim şi cu adresă de email fictivă. Voi lua legătura cu câştigătorul în vederea trimiterii premiului, însă dacă nu reuşesc (emailul nu este cel corect, nu mi se răspunde, s.a.), va fi desemnat alt câştigător.

SUCCES!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

269 Comments on Câştigă un aparat de masaj Relax & Tone Spin!

 1. He, he, și eu particip, maică-mea ar fi în al 7-lea cer să mă prezint cu ”jucăria” asta la ea! :). Oana Kovacs pe facebook.

 2. ca participarea sa fie in regula,trebuia sa cereti numele real inscris ,nu diminutive.
  la cate conturi false sunt pe facebook ,sigur au mailuri,iar numele de la profilurile false sunt diminutive gen miki piki, zuza zuzi .atat trebuia numele real= nume profil facebook

 3. Particip :)! Am dat like pe Facebook cu numele Alina Stanca si m-am abonat si la email (cu adresa de email mentionata in postarea comentariului), ca e tare dragut blogul tau :).

 4. Particip! Mi-ar fi de mare ajutor acest super Relax & Tone, am slabit mult si pielea nu mai este ca la 20 de ani.
  Gabriela Do este numele cu care am dat like.
  Un weekend placut tuturor si succes!

 5. Particip. Am dat Like cu numele Laura Ciobotaru

  p.s Ce mi-ar place sa stau si eu cu voi la un ceai printre cartile alea..

 6. Vreau si eu sa particip la acest concurs . Am mare nevoie de aparatul de masaj. Am dat like la pagina de FB cu numele meu – Andreea Roibu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.