De când am descoperit magazinul Coffee Tea Spice Corner mi-am promis că voi încerca măcar un produs din fiecare gamă propusă de ei şi m-am ţinut de cuvânt. V-am prezentat ceaiuri, am scris şi despre cafea iar astăzi vă voi povesti câte ceva despre un sos condimentat care mie îmi place foarte, foarte mult – Mango Bengal Spice Chutney de la Bart.

Fetele de la Clubul de Carte cumpărau de ceva timp condimente de la CTS Corner şi mi le-au recomandat. Am avut ocazia să gust şi acest sos, pentru prima dată, în ianuarie, la petrecerea de ziua mea – l-am încercat atunci împreună cu biscuiţi uşor săraţi şi mi-a plăcut la nebunie!

După acel test am tot vrut să cumpăr şi eu un borcan dar mi se părea destul de scump – costă 20 lei un borcan de 300 grame. Însă în urmă cu vreo lună mi-am luat inima în dinţi şi l-am cumpărat.

Mango Bengal Spice Chutney conţine zahăr, mango, ghimbir, usturoi, chilli, chimen, kalonji, sare şi acid acetic. Este un sos condimentat bine, dulceag, cu bucăţele tăiate de mango în compoziţie.

Cel mai mult îmi place să-l servesc alături de biscuiţi săraţi. Am găsit în sfârşit o marcă de biscuiţi care să-mi placă – Tuc (aproximativ 2 lei în Carrefour) şi mereu îi servesc cu puţin sos pe ei. Îl mai puteţi servi alături de pâine prăjită sau ca sos pentru sandviş. Cred că ar merge şi ca un sos pentru carne de pui, vită sau porc.

La CTS Corner găsiţi şi alte sosuri interesante, precum şi numeroase condimente pentru gătit. Preţurile sunt bune, am înţeles că sunt mai ieftine ca în alte magazine şi ce e cel mai important, sunt chiar produse de calitate.

9 Comments on Mango Bengal Spice Chutney – Bart

    • Hmm…destul de spicy. 🙂 Depinde si cat de obisnuit esti cu asa ceva. Eu nu mai mancasem niciodata asa ceva. Doar sos de pizza picant…dar ala nici nu se compara, e ketchup amestecat cu condimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.