Aşa cum v-am promis, revin cu un nou concurs, realizat în colaborare cu TheGift.ro. Premiul oferit acum este un aparat Derma Seta, mini spa profesional, pe care îl puteţi ţine în mână, şi care nu numai că vă ajută să eliminaţi părul nedorit fără probleme şi eficient prin depilare, dar, de asemenea, exfoliază şi vă ajută să aveţi o piele frumoasă, radiantă. Derma Seta vă oferă toate beneficiile mai multor tratamente de genul spa pentru piele, fără costuri mari.

Pachetul conţine: 
1 x aparat Derma Seta cu cristale Derma şi baza;
5 x Discuri de epilare cu cristale Derma;
1 x Burete de exfoliere;
1 x Cap cu piatră ponce – Pilă pentru tălpi;
1 x Epilator facial;
1 x Manual de instrucţiuni.

Ce trebuie să faci?

1) Dă Like paginii de Facebook a blogului. Link aici.

Dacă nu ai cont de Facebook abonează-te prin email la postările blogului – caută căsuţa de abonare în coloana din dreapta.

2) Lasă un comentariu la acest articol cu cuvântul “particip”. Şi menţionează şi numele cu care ai dat like/emailul cu care te-ai abonat.

Perioada concursului: 18 iulie – 1 august 2011 (inclusiv)

Câştigătorul va fi ales de mine, prin tragere la sorţi (sistemul random.org).

Menţiuni:

 • Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/reşedinţa în România.
 • Vă rog nu comentaţi ca Anonim şi cu adresă de email fictivă.
 • Se acceptă o singură participare – dacă lăsaţi mai multe comentarii, le voi şterge. Nu participaţi cu mai multe adrese de e-mail sau conturi de Facebook. Se va verifica ca numele cu care v-aţi înscris la concurs să fie acelaşi cu numele persoanei care va primi premiul acasă.
 • Voi lua legătura cu câştigătorul în vederea trimiterii premiului, însă dacă nu reuşesc (emailul nu este cel corect, nu mi se răspunde, s.a.), va fi desemnat alt câştigător.

SUCCES!

257 Comments on Câştigă un aparat Derma Seta – mini spa profesional cu cristale!

 1. PARTICIP!
  Dadusem like de multa vreme 😉 pentru ca te urmaresc de ceva timp,numele cu care am dat like pe facebook este Larisa Anastasescu.

 2. Eu vreau doar să întreb dacă tu știi dacă discurile alea abrazive de epilat sunt bune de ceva, agresează pielea, etc. 😆 😀

  • Am si eu aparatul, insa nu l-am testat pana acum. Voi reveni cu impresii atunci cand o voi face, sper eu inainte de terminarea inscrierilor la concurs. 😉

  • Oameni buni, s-a terminat de mult concursul, mai exact de la ora 00, nu mai participati ca o faceti degeaba. 🙂 Zilele astea voi da drumul la alt concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.