Dăm startul la primul concurs din această toamnă, realizat în colaborare cu TheGift.ro. Premiul oferit este un kit pentru bucle spiralate Magic Leverag.

Pachetul conţine 18 role, 9 pentru păr mai lung şi 9 pentru păr mai scurt, precum şi un instrument ce te ajută să prinzi şuviţa de păr şi să o introduci în rolă. Acest instrument de 18 cm poate fi prelungit cu încă 18 cm. Rolele pentru păr scurt au aproximativ 18 cm iar cele pentru păr lung au peste 33 cm. Rolele sunt flexibile, cu un diametru de 0.25 mm şi pot fi lărgite până la 150% din mărimea originală. Materialul din care sunt fabricate rolele se va menţine moale la temperaturi înalte şi va face posibilă o bună ventilaţie a părului. Rolele sunt fabricate din polietilenă.

Caracteristici kit coafura Magic Leverag:

  • Uşor de aplicat
  • Rezistenţă mare
  • Proprietăţi anti frecare
  • Se măreşte cu până la 150%, diametrul maxim este 3 cm
  • Intervalul de temperatură la care rezistă: de la -75°C până la +125°C

Instrucţiuni video pentru folosirea kit-ului găsiţi aici.

Ce trebuie să faci?

1) Dă Like paginii de Facebook a blogului. Link aici.

Dacă nu ai cont de Facebook abonează-te prin email la postările blogului – caută căsuţa de abonare în coloana din dreapta.

2) Lasă un comentariu la acest articol cu cuvântul “particip”. Şi menţionează şi numele cu care ai dat like/emailul cu care te-ai abonat.

Perioada concursului: 6 septembrie – 20 septembrie 2011 (inclusiv)

Câştigătorul va fi ales de mine, prin tragere la sorţi (sistemul random.org).

Menţiuni:

  • Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/reşedinţa în România.
  • Vă rog nu comentaţi ca Anonim şi cu adresă de email fictivă.
  • Se acceptă o singură participare – dacă lăsaţi mai multe comentarii, le voi şterge. Nu participaţi cu mai multe adrese de e-mail sau conturi de Facebook. Se va verifica ca numele cu care v-aţi înscris la concurs să fie acelaşi cu numele persoanei care va primi premiul acasă.
  • Voi lua legătura cu câştigătorul în vederea trimiterii premiului, însă dacă nu reuşesc (emailul nu este cel corect, nu mi se răspunde, s.a.), va fi desemnat alt câştigător.

SUCCES!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

175 Comments on Câştigă kit-ul pentru bucle frumoase Magic Leverag!

  1. Am dat like acestui concurs cu numele de fb Trufin Roxana pentru ca imi plac enorm aceste accesori si imi doresc sa le castig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.