Oameni care îmi plac

Acum ceva timp am făcut o leapşă în care v-am povestit despre oamenii care nu-mi plac. Am promis atunci că voi reveni cu un articol în care să amintesc şi de acele categorii de persoane care mă fac să mă simt bine, pe care îi respect şi îndrăgesc. Aşa că hai să încep…

 • oamenii harnici
Îi recunoşti uşor, nu stau o clipă degeaba, mereu îşi caută ceva de făcut. Casa lor e mereu curată, au timp să iasă şi în oraş, să şi muncească şi să-şi îndeplinească şi anumite responsabilităţi. Îi admir sincer, nici nu ştiu cum de îşi găsesc timp să le facă pe toate, şi mai ales de unde au atâta energie în ei.
 • oamenii prietenoşi
Îi iubeşti de la prima întâlnire. Chiar dacă nu te cunosc, sunt foarte prietenoşi, vin la tine, se prezintă, deschid conversaţia, îţi cer datele de contact, te pupă pe obraji la sfârşit. E impresionant, mai ales pentru o persoană ca mine, destul de rece în relaţiile cu ceilalţi.
 • oamenii ambiţioşi

Am mulţi prieteni ambiţioşi şi fiecare întâlnire cu ei este o inspiraţie pentru mine. Reuşitele lor sunt modele de urmat, nu le privesc cu invidie şi nici nu îi judec pentru că mi le povestesc. Până la urmă eu îi întreb ce au mai făcut în ultimul timp, e normal să-mi povestească.

Aceste discuţii mă energizează, îmi arată că uite, se poate să faci şi aia, şi cealaltă, le poţi îmbina, poţi avea succes. Îmi place să mă întâlnesc şi să vorbesc cu persoane de la care am ce învăţa.

 • oamenii veseli

Zâmbesc mereu. Rareori îi vezi trişti sau plângând. Au mereu o vorbă bună să-ţi spună sau o întâmplare amuzantă să-ţi povestească. Mai mare dragul să-ţi petreci timpul alături de ei. Sunt mândră şi bucuroasă că prietena mea cea mai bună se încadrează în această categorie.

Cu siguranţă mai sunt şi alte categorii de persoane pe care le admir, dar voi încheia aici articolul. Puteţi considera acest post o leapşă, dacă cineva doreşte să o preia să lase un comentariu, pentru a vă adăuga link-ul aici.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓16 Comments on Oameni care îmi plac

 1. addicted
  September 14, 2011 at 1:45 pm (7 years ago)

  De oameni ambitiosi si harnici duce lipsa Romania din pacate …

  Reply
  • Mihaela
   September 14, 2011 at 1:49 pm (7 years ago)

   Cam da. De aceea cand intalnesti un astfel de om, trebuie sa stii sa-l apreciezi. 🙂

   Reply
 2. a-z
  September 14, 2011 at 1:49 pm (7 years ago)

  inconjoara-te mereu de astfel de oameni peste tot pe unde ti-e dat sa ajungi! 🙂

  Reply
  • Mihaela
   September 14, 2011 at 1:54 pm (7 years ago)

   Asta incerc sa fac a-z. Stiu ca anturajul conteaza mult si vreau sa am alaturi de mine oameni de valoare, care sa ma inspire si sa ma motiveze.

   Reply
 3. Roscata
  September 14, 2011 at 1:56 pm (7 years ago)

  Si eu apreciez cam aceiasi oameni dar trebuie sa avem grija si de cei mai putin prietenosi si mai pesimisti, astfel ajungem oameni “mari” 😉
  Prefer sa inveselesc un om trist si sa ii redau zambetul pe buze, macar pentru cateva clipe, astfel ambitia mea creste :D.

  Reply
  • Mihaela
   September 14, 2011 at 2:14 pm (7 years ago)

   Asa e, insa am avut ocazia de a sta mult timp cu oameni tristi si cand ajungeam acasa nu ma simteam prea bine. Toata supararea si tristetea lor ajungea in sufletul meu. Nu zic ca asta inseamna sa nu ne mai petrecem timpul cu cei cu o stare de spirit mai proasta, insa trebuie sa recunosc ca prefer sa stau cu oameni veseli, bucurosi, decat cu cei tristi.

   Reply
 4. Alin B
  September 14, 2011 at 2:58 pm (7 years ago)

  Fara a fi acuzat de lipsa de modestie ma intreb in care categorie ma incadrez 🙂

  Reply
  • Mihaela
   September 14, 2011 at 3:17 pm (7 years ago)

   Cred ca te cam incadrezi in toate. 🙂 Esti vesel si acasa nu? 🙂

   Reply
 5. Aliceee Traveler
  September 14, 2011 at 3:41 pm (7 years ago)

  Eu sunt prietenoasa si ambitioasa, la celelalte nu excelez :)))

  Reply
  • Mihaela
   September 14, 2011 at 3:44 pm (7 years ago)

   Eu sunt ambitioasa, uneori harnica (in ceea ce priveste munca intelectuala, la cea casnica nu prea). Prietenoasa uneori…din pacate sunt mai rece. As vrea sa fiu mai sociabila si lucrez intens la asta. Si vesela sunt, da nu chiar mereu, sunt mai serioasa de tipul meu, mereu concentrata sau preocupata de ceva.

   Reply
   • Raluca
    September 14, 2011 at 9:32 pm (7 years ago)

    Esti vesela, harnica, draguta, prietenoasa, inteligenta, si cu simtul umorului. 😀 Asa te vad eu. Asa esti. :* All inclusive. 😛

    Reply
    • Mihaela
     September 14, 2011 at 9:43 pm (7 years ago)

     :”> Multumesc Raluca! 🙂 Nu-s eu chiar de toate, adica incerc sa fiu, mai sunt momente cand nu sunt, asta e, depinde de mai multi factori. 🙂 Dar acum mi-am dat seama ca asa sunt toti prietenii mei, si nu sunt subiectiva, chiar sunt. M-am inconjurat de oameni faini. Si intre acei oameni faini esti si tu. :*

     Reply
   • Aliceee Traveler
    September 15, 2011 at 10:16 am (7 years ago)

    Si eu sunt mai serioasa din fire, dar incerc sa ma tratez :)))

    Reply
 6. Nice
  September 14, 2011 at 11:25 pm (7 years ago)

  Eu imi doresc foarte tare oameni prietenosi si zambitori in jurul meu. Mai ales la job, unde totul e nou si eu ma simt atat de stinghera. Imi plac si oamenii intelegatori, umani, cu suflet bun. Este adevarat ca admir oamenii harnici si ambitiosi, dar cam atat. Daca cineva nu poseda aceste calitati, cu siguranta nu o sa-l ignor.

  Reply
 7. Ana.
  September 15, 2011 at 9:21 am (7 years ago)

  Si mie imi plac tipologiile oamenilor mentionate de tine, doar ca niciuna dintre calitati sa nu fie dusa la extreme.

  Reply
  • Mihaela
   September 15, 2011 at 9:28 am (7 years ago)

   Ai dreptate, nu m-am gandit la asta. 🙂

   Reply

Leave a Reply

More in personal
Filmul care mă face să mă simt bine

Bridget Jones's Diary (cel din 2001) este un film pe care aş putea să-l revăd la nesfârşit. Nu pot spune...

Close