Ultima lună mi-am petrecut-o sărbătorind nunta prietenei mele, întâi cea civilă, apoi cea religioasă. Deşi mă gândeam că n-o să necesite mari pregătiri din partea mea, până la urmă m-am trezit programată la coafor, la manichiură şi pedichiură, am schimbat 4 rochii, câte una pentru fiecare eveniment mai deosebit, am stat şi am ales pantofi, schimbat pantofi, chinuit picioare în pantofi (cu toc prea mare), machiat, parfumat, şi alte chestiuni de domnişoare.

La nuntă am admirat rochia miresei, bineînţeles, şi rochiile invitatelor. Mi-a plăcut ce am văzut, mult mai puţin negru ca în anii trecuţi, rochii mai vesele, sexy dar decente, şi lungi şi scurte, accesorizate simplu, cu gust. Uitându-mă pe site-ul Cristallini, am observat câteva rochii care seamănă cu ce am văzut eu sâmbătă, şi-n plus, modele care mi s-ar părea perfecte pentru o nuntă.

Noi, cele 4 domnişoare de onoare, am avut fiecare rochia ei, nu am stabilit cu mireasa o anumită ţinută sau culoare. Eu prefer varianta asta, consider că fiecare are preferinţele lui, culori sau modele care îl avantajează sau dezavantajează. Răsfoind acelaşi site, am cules şi câteva rochii de seară care s-ar preta a fi purtate de domnişoara/domnişoarele de onoare. În primul rând e de preferat să nu alegeţi culoarea alb, aceasta fiind rezervată pentru mireasă, nici negru (prea tristă), ci una cât mai vie şi mai veselă. În general aleg decenţa la rochii, mai ales că o domnişoară de onoare ar trebui să poarte o rochie care să nu dezvăluie prea mult. Până la urmă cu această rochie vă prezentaţi la biserică.

Mai sunt încă o mulţime de rochii pe site care mi-ar plăcea la nebunie. Însă deocamdată mă opresc din visat. Până la următoarea nuntă mai am ceva timp. Între timp de-abia aştept pozele de la nunta din septembrie. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Comments on Rochii şi nunţi

  1. Sunt superbe rochiile! O minunatie! Ma tem insa ca o asemenea rochie va fi mai presus sau prea aproape de rochia de mireasa. 🙂

    • Nu cred. Rochia de mireasa are farmecul ei. Culoarea, materialul, voalul, trena…nu se compara. Oricum, si rochia invitatilor si a domnisoarelor de onoare trebuie sa fie frumoasa. Nu-mi plac nuntile in care domnisoarelor li se aleg niste rochii hidoase.

    • Pentru nunta da, si eu as dori tot rochie alba, dar pentru petrecere, ca simplu invitat, nu as purta alb – e culoarea rezervata pentru mireasa. 🙂

  2. Buna ideea prietenei tale de a nu purta toate domnisoarele de onoare aceleasi tip de rochie si aceeasi culoare. Ideea era in tendinte, insa acum cativa ani.

    • Iti trebuie putin curaj sa porti o rochie de o culoare vie…si asta doar pentru ca vei fi in centrul atentiei. Dar de ce nu pana la urma, meritam si noi sa stralucim pentru o seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.