Rochii şi nunţi

Ultima lună mi-am petrecut-o sărbătorind nunta prietenei mele, întâi cea civilă, apoi cea religioasă. Deşi mă gândeam că n-o să necesite mari pregătiri din partea mea, până la urmă m-am trezit programată la coafor, la manichiură şi pedichiură, am schimbat 4 rochii, câte una pentru fiecare eveniment mai deosebit, am stat şi am ales pantofi, schimbat pantofi, chinuit picioare în pantofi (cu toc prea mare), machiat, parfumat, şi alte chestiuni de domnişoare.

La nuntă am admirat rochia miresei, bineînţeles, şi rochiile invitatelor. Mi-a plăcut ce am văzut, mult mai puţin negru ca în anii trecuţi, rochii mai vesele, sexy dar decente, şi lungi şi scurte, accesorizate simplu, cu gust. Uitându-mă pe site-ul Cristallini, am observat câteva rochii care seamănă cu ce am văzut eu sâmbătă, şi-n plus, modele care mi s-ar părea perfecte pentru o nuntă.

Noi, cele 4 domnişoare de onoare, am avut fiecare rochia ei, nu am stabilit cu mireasa o anumită ţinută sau culoare. Eu prefer varianta asta, consider că fiecare are preferinţele lui, culori sau modele care îl avantajează sau dezavantajează. Răsfoind acelaşi site, am cules şi câteva rochii de seară care s-ar preta a fi purtate de domnişoara/domnişoarele de onoare. În primul rând e de preferat să nu alegeţi culoarea alb, aceasta fiind rezervată pentru mireasă, nici negru (prea tristă), ci una cât mai vie şi mai veselă. În general aleg decenţa la rochii, mai ales că o domnişoară de onoare ar trebui să poarte o rochie care să nu dezvăluie prea mult. Până la urmă cu această rochie vă prezentaţi la biserică.

Mai sunt încă o mulţime de rochii pe site care mi-ar plăcea la nebunie. Însă deocamdată mă opresc din visat. Până la următoarea nuntă mai am ceva timp. Între timp de-abia aştept pozele de la nunta din septembrie. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Alexandra Stefania Raluca DaNa Laura Ana Cristina Adriana ramona strinu Ioana

14 Comments on Rochii şi nunţi

 1. Ema
  September 27, 2011 at 11:47 am (7 years ago)

  Sunt superbe rochiile! O minunatie! Ma tem insa ca o asemenea rochie va fi mai presus sau prea aproape de rochia de mireasa. 🙂

  Reply
  • Mihaela
   September 27, 2011 at 11:55 am (7 years ago)

   Nu cred. Rochia de mireasa are farmecul ei. Culoarea, materialul, voalul, trena…nu se compara. Oricum, si rochia invitatilor si a domnisoarelor de onoare trebuie sa fie frumoasa. Nu-mi plac nuntile in care domnisoarelor li se aleg niste rochii hidoase.

   Reply
 2. Aliceee Traveler
  September 27, 2011 at 5:02 pm (7 years ago)

  eu sunt traditionalista si raman la rochiile albe, dar ca rochie de gala mi-ar placea cea fistic

  Reply
  • Mihaela
   September 27, 2011 at 5:38 pm (7 years ago)

   Pentru nunta da, si eu as dori tot rochie alba, dar pentru petrecere, ca simplu invitat, nu as purta alb – e culoarea rezervata pentru mireasa. 🙂

   Reply
 3. Mireasa
  September 27, 2011 at 5:45 pm (7 years ago)

  Buna ideea prietenei tale de a nu purta toate domnisoarele de onoare aceleasi tip de rochie si aceeasi culoare. Ideea era in tendinte, insa acum cativa ani.

  Reply
 4. zozo
  September 27, 2011 at 7:04 pm (7 years ago)

  Imi plac foarte mult rochiile selectate de tine. Am observat și eu în ultimul timp că la evenimente au mai scăpat doamnele de negru.

  Reply
  • Mihaela
   September 27, 2011 at 7:23 pm (7 years ago)

   Da, si foarte bine au facut. E deprimant sa vezi la o nunta numai rochii negre.

   Reply
 5. Nice
  September 27, 2011 at 11:20 pm (7 years ago)

  Rochita mea preferata este a treia de pe primul rand(crem). Nici eu nu agreez ideea ca domnisoarele de onoare sa poarta tinute identice.

  Reply
 6. adizzy
  September 27, 2011 at 11:22 pm (7 years ago)

  eu visez la o rochie lunga rosie, dar nu stiu parca nu am curaj sa o port…din ce ai prezentat tu, de la cele pastel a treia imi place

  Reply
  • Mihaela
   September 28, 2011 at 8:54 am (7 years ago)

   Iti trebuie putin curaj sa porti o rochie de o culoare vie…si asta doar pentru ca vei fi in centrul atentiei. Dar de ce nu pana la urma, meritam si noi sa stralucim pentru o seara.

   Reply
 7. a-z
  September 28, 2011 at 2:03 pm (7 years ago)

  ma bucur ca ai asistat bucuria prietenilor tai! cat despre rochii, sunt faine si ele, cromatica usor indusa e placuta privirii!

  Reply
  • Mihaela
   September 28, 2011 at 2:07 pm (7 years ago)

   Bucuria e molipsitoare. 🙂 Si dragostea la fel.

   Reply
 8. a-z
  September 28, 2011 at 2:20 pm (7 years ago)

  iar cand ambele coexista, fac trai bun cu noi cu toti! caci, e destul loc sub soare!
  toate bune, Miha’!

  Reply
 9. Friv
  September 29, 2011 at 11:10 am (7 years ago)

  Arată foarte bine.

  Reply

Leave a Reply

More in cumpărături
Lady in Red

Mereu mi-au plăcut hainele de culoare roşie, însă de puţine ori am avut curaj să le îmbrac, din simplul motiv...

Close