Despre Elf am tot auzit în ultimul an și asta numai de pe blogurile de frumusețe pe care le mai parcurg. Compania ar trebui să le recompenseze pe fete, datorită lor s-au făcut atât de cunoscuți. 🙂

Și dacă am tot auzit lucruri bune, am intrat și eu pe site, m-am minunat de prețurile foarte, foarte mici la gama Essential, așa că m-am gândit să le încerc și eu și mi-am comandat 3 produse de care chiar aveam nevoie: un gloss, un ruj și un fard de pleoape.

Rămăsesem de ceva timp fără gloss. Nu am mai cumpărat altul deoarece mă cam enervează faptul că se lipește părul de buze la orice adiere ușoară a vântului. Eh, am trecut peste asta și am ales luciul de buze Super Glossy cu SPF 15, nuanța Pink Kiss. Are un gust foarte plăcut, însă e important să știți că printre ingrediente se găsesc și parabeni. Prețul este foarte convenabil, doar 8 lei. Din câte am observat rezistă pe buze și îmi place și culoarea pe care am ales-o. Nu am vrut ceva foarte vizibil, ci o nuanța finuță, delicată, care să dea doar puțină culoare buzelor.

La ruj am ales o nuanță mai puternică, și anume Seductive. Aș fi preferat Classy, dar când am făcut comanda nu era pe stoc. Prețul este tot de 8 lei. Îmi place și acest produs, deși la fel ca și luciul de buze, conține parabeni. Culoarea e puțin cam puternică pentru mine, dar o mai atenuez puțin cu un șervețel și este ok. Nu rezistă foarte mult pe buze, trebuie reaplicat după ce se ia masa sau după vreo oră, două.

Nici fard de pleoape nu mai folosisem de mult * și îmi expiraseră toate cutiuțele de prin casă. Am comandat de la Elf fardul duo-cremă, nuanța Mocha Swirl (8 lei). Mi-ar fi plăcut să aibă și pensula sa, dar la acest preț nu pot să am prea multe mofturi. Îmi place culoarea, se așază frumos pe pleoape, rezistă (atât timp cât nu uit eu că sunt dată cu ceva pe la ochi și pun mâna).

Am în plan să mai comand de pe vreo 2 site-uri descoperite de curând, unul cu oje și altul cu gene false. Voi reveni cu impresii și detalii.

* articolul a fost scris înainte să primesc trusa de farduri Sleek Makeup i-Divine de la MyaShop.ro.

8 Comments on Prima mea comandă Elf

 1. Eu ador glossul, doar ca la fel ca si tine, am observat ca la cea mai mica adiere a vantului se lipseste parul de buze, lucru extrem de neplacut.
  Imi plac nuantele discrete, nu cele puternice. Ruj nu folosesc niciodata, mi s-a spus, dar am remarcat si eu ca ma maturizeaza.
  Off-topic
  Mihaela, eu folosesc google chrome si nu vad pluginul ala cu edit comment. 🙁

  • Hmmm…of, cu pluginurile astea…Am sa ma uit pe ele, ca oricum trb sa caut si un plugin cu emoticoane. Ms ca mi-ai zis! 🙂
   Si eu am observat ca rujul imbatraneste. Insa uneori se vede frumos. De vreo 2 ori am folosit un ruj rosu puternic si chiar mi-a placut. 🙂 Insa prefer glossul.

  • Nu sunt eu foarte atenta (din pacate) la ingrediente, dar la astea chiar m-am uitat. Oarecum se justifica pretul mic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.