Am descoperit de curând un nou serial, care-mi place foarte mult – Revenge. Până acum au apărut doar 6 episoade, dar se pare că a avut suficient succes la public, așa încât a fost comandat un sezon întreg. Sper să revină și cu sezonul 2.

Serialul, după cum sugerează și numele său, este despre o răzbunare. Amanda a fost martoră în copilărie la distrugerea tatălui său. I-a fost înscenată de către asociații săi o colaborare cu o organizație teroristă, a fost trimis la închisoare, unde a și murit. Îi lasă fiicei sale o cutie cu mărturisirile lui, cu detalii despre ce s-a întâmplat și despre fiecare dintre persoanele implicate. Plus o mulțime de bani. Amanda își începe planul de răzbunare, mutându-se în Hamptons, sub o identitate falsă (Emily) chiar vis-a-vis de familia Grayson, condusă de Victoria, amanta tatălui său, cea care se presupunea că-l iubea, dar l-a trădat. Singura persoană care știe cine e, Nolan Ross, o va ajuta în acțiunile ei.

În fiecare episod Amanda/Emily reușește să se mai răzbune pe o persoană care a fost implicată în ruinarea tatălui ei. Vom vedea însă până unde va ajunge această luptă a ei, pentru că Victoria are resursele ei, și pe măsură ce investighează, ajunge din ce în ce mai aproape de adevăr.

M-am bucurat să-i descopăr în distribuție pe Emily VanCamp (Amanda/Emily) – a jucat și în Brothers and Sisters, și pe Connor Paolo (Declan) – a avut un rol important în Gossip Girl. Alți actori destul de cunoscuți care joacă în serial: Amber Valletta, Madeleine Stowe, James Tupper.

12 Comments on Revenge

  1. si eu il urmaresc si chiar imi place. comploturile imi aduc aminte de primele sezoane din Gossip Girl, insa aici sunt duse la un alt nivel, asta e clar. si eu sper sa reziste, desi, fiind inspirat dupa o carte, e posibil sa nu depaseasca doua sezoane.

  2. Hmm, pare destul de interesant, si cum azi incep sezonul 4 din Being Erica, (stii ca am zis ca ma “lasasem” anul trecut de el, ei tocmai am terminat sezonul 3 si abia astept sa vad si cele 6 sau 7 episoade din sezonul actual) si stiu ca am sa-l termin in cateva zile, cred ca serialul asta va fi o optiuna buna pentru ceva nou in grila mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.