Acum o lună vă anunțam aici că voi oferi un al doilea premiu pentru acel comentariu care mă va convinge să citesc o carte anume. Mi-a trebuit ceva timp să mă hotărăsc și mai mult, am luat decizia tocmai într-o seară, în Selgros, după ce am ajuns să cumpăr cartea Golful francezului de Daphne du Maurier. Decizie care a fost influențată serios de Oana (comentariul cu numărul 13).

Oana a câștigat cartea O gură de aer de George Orwell, oferită de mine și de Libris, plus câteva sortimente de ceai din colecția mea. Felicitări! Te rog să-mi trimiți mail cu datele tale pentru a-ți putea trimite cadoul.

19 Comments on Încă un câştigător

 1. Vai, Mihaela, ce bucurie mi-ai facut! Multumesc tare mult! Mai ales ca e Orwell, care mi se pare genial!
  Sincer, mor de curiozitate sa citesti cartea si sa scrii despre ea!
  Si sa nu uitam ce data e azi. LA MULTI ANI!!! >:D<:* Sa ai o zi superba si sa fii fericita!
  P.S. Mailul vine imediat :).

  • Multumesc Oana! 🙂 Am primit si mailul, o sa ambalez azi maine premiul si ti-l trimit. Te anunt oricum pe mail cand il pun la posta.

 2. @ toate: Aha, deci Oana era “Oana cu recomandarea”! buuun! bravoo! nu am citit-o, dar imi auzisera urechile pareri ok despre carte, asta neisemnand ca nu o voi citi, doar ca nu promit acum solemn cand anume, caci nu pot avea prognoza ffff corecta si de aceea e pe o lista de viitoare carti de citit!
  @Mihaela: nu-i voi spune “La multi ani!” nu pentru ca-s bandit, ci pentru ca “happy birthday!” ori “bonne anniversaire!” nu se calchiaza lingvistic doar formal! adica, daca accentul in ambele variante de a dori binele cu ocazia unei onomastice sau zile de nastere pentru cineva, in fra si eng se pune pe acea zi, care sa fie aparte si sa insemne totul pt sarbatorit, “la multi ani”-ul asa cum il vad eu, e o urare a dori sa te bati cu timpul! or, nu asta e o dorinta a nimanui, ci a privi viata atat cat e sa fie data in fiecare caz in parte, ca pe ceva pretios si prin fiecare dram de existenta a clipelor insumate ale diminetilor, amiezelor si serilor noastre! deci nu: sa traiesti 14927838905 ani e important, ci felul in care intelegi si poti sa o faci, iar acest aspect calitativ, iar nu cantitativ (aferent prin “la multi aniii!” il pretuiesc eu, mai ales pt cei dragi! iar, da, tu Mihaela faci parte din aceasta categorie! deci: be happy si de restul am toata increderea ca te vei fi ocupand asa cum bine o faci zi de zi sa poti indeplini dorintele tale cu varf si chiar indesat!
  :)Bine peste tot!

 3. avec-avec cred ca ar fi echivalentul romanescului “cupla’ !” nu stiu de se potriveste, dar un ton de smile si de buna dispozitie peste zi e cazul a nu trece asa cu una cu doua-trei!
  nu am putut comenta nimic, nu ca nu as fi vrut, sau c anu as fi avut ce la articolul de la sangym, doar nu ma lasa deloc: intru si cand dau sa vad mai jos, apar cateva comentarii anterioare celui pe care as dori sa-l las si eu, doar ca nu am cum! imi tot apare: visit 66, visit 67, visit pana pe la 77 numai eu am fost! dar fara sa ma fi lasat a comenta, iar asta in timp ce din pagina ta cu fateta aferenta a postarii, cand imi arata vizitele alea (66-77) e pagina mereu goala!
  o fi conexiunea slaba, sau orice fel de probleme tehnice la mijloc! altfel nu-mi dau seama! s-a mai intamplat sa auzi asta?

  • Hmmm…e posibil sa fie o problema de la tema + plugin, dar care iti apare numai tie. Nu stiu de ce, dar s-a mai intamplat ca un cititor sa intre pe o pagina si sa nu apara decat un numar de vizite. Oricum o sa schimb tema cat de curand. 🙂

 4. dar uite ca la articolul acesta nu se intampla acelasi lucru ca la sangym!
  o fi de la emblema pokemon a dungii de la underware-ului aluia, mai stii! 🙂

  • Da, nu se intampla decat la cate un articol, doua. Vinovatul principal e pluginul care numara vizualizarile, dar n-am vrut sa renunt la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.