Încă un câştigător

Acum o lună vă anunțam aici că voi oferi un al doilea premiu pentru acel comentariu care mă va convinge să citesc o carte anume. Mi-a trebuit ceva timp să mă hotărăsc și mai mult, am luat decizia tocmai într-o seară, în Selgros, după ce am ajuns să cumpăr cartea Golful francezului de Daphne du Maurier. Decizie care a fost influențată serios de Oana (comentariul cu numărul 13).

Oana a câștigat cartea O gură de aer de George Orwell, oferită de mine și de Libris, plus câteva sortimente de ceai din colecția mea. Felicitări! Te rog să-mi trimiți mail cu datele tale pentru a-ți putea trimite cadoul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓19 Comments on Încă un câştigător

 1. Roxy's blog
  November 8, 2011 at 9:59 am (6 years ago)

  Felicitari:)
  si la multi ani:*

  Reply
  • Mihaela
   November 8, 2011 at 10:03 am (6 years ago)

   Multumesc! 🙂

   Reply
 2. mazgalica
  November 8, 2011 at 10:04 am (6 years ago)

  La mulți ani, dragă Mihaela >:d<!

  Reply
  • Mihaela
   November 8, 2011 at 10:11 am (6 years ago)

   Multumesc mult! 🙂 >:d<

   Reply
 3. Oana
  November 8, 2011 at 10:22 am (6 years ago)

  Vai, Mihaela, ce bucurie mi-ai facut! Multumesc tare mult! Mai ales ca e Orwell, care mi se pare genial!
  Sincer, mor de curiozitate sa citesti cartea si sa scrii despre ea!
  Si sa nu uitam ce data e azi. LA MULTI ANI!!! >:D<:* Sa ai o zi superba si sa fii fericita!
  P.S. Mailul vine imediat :).

  Reply
  • Mihaela
   November 8, 2011 at 10:34 am (6 years ago)

   Multumesc Oana! 🙂 Am primit si mailul, o sa ambalez azi maine premiul si ti-l trimit. Te anunt oricum pe mail cand il pun la posta.

   Reply
 4. Nice
  November 8, 2011 at 10:28 am (6 years ago)

  Felicitari Oanei, iar tie iti doresc multa sanatate si numai bucurii cu prilejul onomastisticii, La Multi Ani, Mihaela! >:D<

  Reply
  • Mihaela
   November 8, 2011 at 10:34 am (6 years ago)

   Multumesc mult Nice! :* >:d<

   Reply
  • Oana
   November 8, 2011 at 12:33 pm (6 years ago)

   Multu’! :*

   Reply
 5. Oana
  November 8, 2011 at 10:31 am (6 years ago)

  Am trimis mail :).

  Reply
 6. ch3815h
  November 8, 2011 at 1:36 pm (6 years ago)

  @ toate: Aha, deci Oana era “Oana cu recomandarea”! buuun! bravoo! nu am citit-o, dar imi auzisera urechile pareri ok despre carte, asta neisemnand ca nu o voi citi, doar ca nu promit acum solemn cand anume, caci nu pot avea prognoza ffff corecta si de aceea e pe o lista de viitoare carti de citit!
  @Mihaela: nu-i voi spune “La multi ani!” nu pentru ca-s bandit, ci pentru ca “happy birthday!” ori “bonne anniversaire!” nu se calchiaza lingvistic doar formal! adica, daca accentul in ambele variante de a dori binele cu ocazia unei onomastice sau zile de nastere pentru cineva, in fra si eng se pune pe acea zi, care sa fie aparte si sa insemne totul pt sarbatorit, “la multi ani”-ul asa cum il vad eu, e o urare a dori sa te bati cu timpul! or, nu asta e o dorinta a nimanui, ci a privi viata atat cat e sa fie data in fiecare caz in parte, ca pe ceva pretios si prin fiecare dram de existenta a clipelor insumate ale diminetilor, amiezelor si serilor noastre! deci nu: sa traiesti 14927838905 ani e important, ci felul in care intelegi si poti sa o faci, iar acest aspect calitativ, iar nu cantitativ (aferent prin “la multi aniii!” il pretuiesc eu, mai ales pt cei dragi! iar, da, tu Mihaela faci parte din aceasta categorie! deci: be happy si de restul am toata increderea ca te vei fi ocupand asa cum bine o faci zi de zi sa poti indeplini dorintele tale cu varf si chiar indesat!
  :)Bine peste tot!

  Reply
  • Mihaela
   November 8, 2011 at 1:39 pm (6 years ago)

   Multumesc mult! 🙂

   Reply
 7. ch3815h
  November 8, 2011 at 1:46 pm (6 years ago)

  avec-avec cred ca ar fi echivalentul romanescului “cupla’ !” nu stiu de se potriveste, dar un ton de smile si de buna dispozitie peste zi e cazul a nu trece asa cu una cu doua-trei!
  nu am putut comenta nimic, nu ca nu as fi vrut, sau c anu as fi avut ce la articolul de la sangym, doar nu ma lasa deloc: intru si cand dau sa vad mai jos, apar cateva comentarii anterioare celui pe care as dori sa-l las si eu, doar ca nu am cum! imi tot apare: visit 66, visit 67, visit pana pe la 77 numai eu am fost! dar fara sa ma fi lasat a comenta, iar asta in timp ce din pagina ta cu fateta aferenta a postarii, cand imi arata vizitele alea (66-77) e pagina mereu goala!
  o fi conexiunea slaba, sau orice fel de probleme tehnice la mijloc! altfel nu-mi dau seama! s-a mai intamplat sa auzi asta?

  Reply
  • Mihaela
   November 8, 2011 at 1:50 pm (6 years ago)

   Hmmm…e posibil sa fie o problema de la tema + plugin, dar care iti apare numai tie. Nu stiu de ce, dar s-a mai intamplat ca un cititor sa intre pe o pagina si sa nu apara decat un numar de vizite. Oricum o sa schimb tema cat de curand. 🙂

   Reply
 8. ch3815h
  November 8, 2011 at 1:54 pm (6 years ago)

  dar uite ca la articolul acesta nu se intampla acelasi lucru ca la sangym!
  o fi de la emblema pokemon a dungii de la underware-ului aluia, mai stii! 🙂

  Reply
  • Mihaela
   November 8, 2011 at 2:00 pm (6 years ago)

   Da, nu se intampla decat la cate un articol, doua. Vinovatul principal e pluginul care numara vizualizarile, dar n-am vrut sa renunt la el.

   Reply
 9. Slash
  November 8, 2011 at 4:55 pm (6 years ago)

  In primul rand, multi multi ani, si felicitari norocosului.

  Reply
 10. Ana Q.
  November 8, 2011 at 6:54 pm (6 years ago)

  La multi ani, Miha! Imi cer scuze ca postez aici!
  si felicitari, Oanei!

  Reply
  • Mihaela
   November 8, 2011 at 8:34 pm (6 years ago)

   Multumesc mult! Nu e nici o problema. 😛

   Reply

Leave a Reply

More in concursuri
Câştigător concurs VinPremium.ro

S-a încheiat concursul realizat în colaborare cu VinPremium.ro. Am ales câştigătorul cu ajutorul sistemului random.org – comentariul câştigator este cel cu numărul 11. Felicitări...

Close