În ultimele zile Crafty a venit cu câteva surprize foarte, foarte plăcute pentru creatorii de handmade.  Și cum mulți pasionați din acest domeniu poposesc pe aici, cred că merită să descriu pe larg despre ce este vorba.

Toți designerii activi până la 1 decembrie 2011 (cei care au adăugat cel puțin un produs în această perioadă) vor primi gratuit un cont premium până la 1 martie 2012. Nu au fost uitați cei care deja au un cont premium, aceștia vor primi încă 3 luni gratis. Așa că grăbiți-vă să vă faceți un cont și să adăugați produse ca să puteți primi acest cadou – nu uitați că se apropie perioada Sărbătorilor de Iarnă, și din câte am mai auzit (dar și văzut), atunci au loc cele mai mari vânzări de produse handmade.

Al doilea cadou ajută la promovarea și mai eficientă a produselor handmade. Acum puteți vinde cu Crafty și pe Facebook, utilizând aplicația MyCrafty. Aplicația este gratuită, ușor de folosit și o puteți găsi aici.

Pentru mai multe informații accesați și noul blog Crafty. Eu vă urez de pe acum spor la aranjat produse și la vândut! Aștept să văd produse drăguțe, mai ales că în curând voi începe să pregătesc articole cu idei de cadouri de Crăciun. 🙂

10 Comments on Pentru creatorii de handmade

 1. Ti-ai schimbat interfata blogului, asa-i? 😛 Imi place la fel de mult ca cea de dinainte, desi parca asta e mai putin intunecoasa, si imi mai place ca nu ai facut o schimbare radicala…ai pastrat culorile, aspectul iar modificarile sunt subtile. 😛 Congrats!

  • Da, am schimbat-o, dar chiar seamana temele intre ele, asa ca nu o sa fie un soc prea mare pentru cititori. Mersi. 🙂

  • Da…de mult timp tot voiam sa schimb. Am cumparat temele de vreo 2 saptamani, dar tot nu-mi gaseam timp si chef sa umblu pe la ele.
   Si eu am gasit multe chestii fainute pe Crafty. 🙂

 2. Mihaela, felicitari pentru noua fata a blogului! Imi place foarte mult, e classy! 🙂 Si merci pentru informatiile legate de Crafty. Aplicatia MyCrafty e super tare! 😀

  • Multumesc mult, ma bucur ca va place. 🙂 Oricum, nici nu prea aveam ce face, trebuia sa o schimb pe cea veche, avea mici probleme.
   Am vazut pagina ta, cu aplicatia, si arata super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.