N-am mai prezentat de mult timp un film și asta din simplul motiv că n-am mai urmărit vreunul. Vreo 2 luni de zile m-am uitat exclusiv la seriale și diverse emisiuni, plictisită de filme și de subiectele abordate. Mă săturasem să-mi pierd 2 ore pentru a urmări ceva ce la un moment dat în viață, mai urmărisem, dar sub altă formă.

Însă a venit și un weekend în care mi-am dorit să fac ceva mai diferit de ce mai făcusem. Și mi-a venit ideea că ar fi relaxant să mergem la cinematograf, după care să mâncăm și poate să-i cumpărăm și lui Albert ceva bun.

Am ales filmul In Time, bucuroasă că de-acum e deja vechi, nu se mai îmbulzește lumea la el. Toate adolescentele și tinerele erau oricum fascinate de noul film Twilight, era plin mall-ul de ele. Nu am luat însă în considerare că e duminică după-amiază și că lumea se plictisește și atunci…se plimbă prin mall. Era atât de aglomerat încât de-abia puteam să trecem printre oameni – mi-au ajuns duminicile în mall, nu-mi mai trebuie.

Dar să revin la film. Mi-a plăcut. În general nu m-a plictisit și m-am bucurat că în sfârșit Justin Timberlake poate să joace într-un film fără să cânte sau să fredoneze vreo melodie. Amanda Seyfried mi s-a părut o actriță chiar bună și de ce să nu recunoaștem, frumoasă foc. În schimb e mică de statură, așa că a fost încălțată tot serialul cu platforme de 10-15 cm. Incredibil cum reușea să fugă cu ele pe scări, pe nisip; chiar și atunci când mai avea doar 10 secunde de viață și trebuia să ajungă undeva, tot pe acele tocuri fugea. 🙂 Trecând peste asta, a fost un film ok, pe care îl recomand.

Ah, și m-am bucurat să îi văd în film pe Olivia Wilde (House M.D.) și pe Johnny Galecki (The Bing Bang Theory).

[box type=”info”] Într-o societate a viitorului în care timpul a devenit un fel de monedă, iar durata vieţii ţi-e limitată numai de suma din contul din bancă, un tânăr încearcă să schimbe ordinea prestabilită a lucrurilor. Acuzat pe nedrept de crimă, Will Salas vrea să transforme în istorie prezentul, în care cei bogaţi pot trăi practic la nesfârşit, în timp ce săracii ca şi el trebuie să cerşească, împrumute şi fure minute pentru ca ziua de mâine să-i prindă în viaţă… [/box]

Trailer:

18 Comments on In Time (2011)

 1. Buna,

  Sunt si eu din Iasi si in sfarsit se mai plange cineva de agloemratia din mall la sf saptamanii :)) eu de multe ori ma duc sa mananc acolo si pur si simplu nu gasesc masa libera. e groaznic cat de aglomerat este. pe perioada verii e boierie, ca sutn plecati studentii, dar de cand s-au intorse jale.

 2. S-a notat! 😀 Merci de idee, Mihaela. 🙂
  Si pentru ca tot se discuta o tema spinoasa, aglomeratia, eu vreau sa o remarc pe cea din hypermarketurile bucurestene care sunt pline de cumparatori si vizitatori chiar si la orele amiezii, inevitabil iti vine sa te intrebi, oare cine munceste in tara asta?

  • Noi ne facem cumparaturile intr-un Carrefour mai nou deschis, situat langa iesirea din oras, dar mai aproape de noi decat primul deschis, in zona industriala a orasului. Majoritatea iesenilor aleg Carrefour-ul din zona industriala, asa ca nu numai ca acesta este mai aproape de noi, dar este si foarte liber, ceea ce imi convine nespus. 🙂

 3. filmul pare interesant, nici eu n-am mai vazut decat seriale in ultima vreme, mi-e din ce in ce sa mai gasesc un film ne-plictisitor.

  Cand s-a aglomerat Iasul asa de tare? Tocmai m-am plimbat printr-un mall supraaglomerat din Bucuresti si ma gandeam in sinea mea, Iasul e perfect, niciodata prea aglomerat, se pare ca visul meu s-a naruit :(((

 4. Daca n-ar fi Iasi oras universitar, n-ar mai fi Iasi-ul asa cum il stim. Pentru ca studentii dau viata orasului.
  E adevarat ca nimanui nu-i place sa gaseasca toate mesele ocupate, dar cei carora nu le place aglomeratia, pot merge la Cinema City in cursul saptamanii. Nu este imbulzeala nicaieri si biletele sunt si mai ieftine. Eu, cel putin, asa fac.

  • Mai liber este in timpul saptamanii, dar dimineata, cand majoritatea dintre noi suntem la servici..Dupa-amiezile sunt si ele foarte aglomerate, desi nu chiar ca in weekend. Oricum nu conteaza asta. Nu ne place, stam acasa. 🙂 Ah, si o sa fie mai bine cand se va deschide si cinematograful de la Palas, o sa mai mearga lumea si acolo.

 5. Mall-ul a fost foarte aglomerat si weekend-ul asta, mai ales la cinematograf. Am fost nerabdatoare si am vrut cu orice pret sa merg si eu la Twilight 😀
  “In time” pare un film ok. Am vazut secvente din el si mi-a lasat o impresie buna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.