Am descoperit seriale noi! 🙂 Unul din ele este Alcatraz, la care se uita prietenul meu zilele trecute. Dacă nu mă pot concentra la citit și tot sunt atrasă de ecranul televizorului, e clar, filmul/serialul e interesant și merită urmărit cu atenție.

Alcatraz e un fel de Lost. Are același producător, unul din actorii principali e Jorge Garcia (Hugo din Lost), până și muzica e în același stil. Cu toate acestea îmi place, e captivant. Despre ce este vorba mai exact: după 50 de ani de dispariție, prizonierii Alcatraz-ului reapar și fac probleme pe străzile din San Francisco. Echipa formată din Rebecca Madsen (Sarah Jones), Diego Soto (Jorge Garcia) și Emerson Hauser (Sam Neill) se ocupă să-i prindă și să rezolve misterul legat de dispariția și apariția după 50 de ani.

Nu cred că va avea viața lungă a lui Lost, însă poate un sezon, două, tot va rezista. Mie chiar îmi place, așa că vi-l recomand cu drag. Vizionare plăcută!

16 Comments on Alcatraz

  1. E destul de misto episodul. Totusi nu are priza LOST. In LOST erai cu sufletul la gura la fiecare episod… aici e o lalaială. E bun de urmărit dacă te plictiseşti şi/sau ai nevoie de un “somnifer”

  2. Oare sunt singura persoana de pe mapamond care nu a fost captivata de celebrul serial Lost? 😀 😛 Tin minte ca am vrut sa ma uit la un episod si m-am plictisit teribil… Incep sa cred ca sunt un micut alien. 😀 Toata lumea e indragostita de seriale…

    • Eu am inceput sa ma uit la Lost cu iubitul si am prins drag de serial. Imi plac si astea mai captivante, nu doar cu doctori/avocati si comediile. 🙂 Mie imi plac mult serialele si pentru ca sunt mai scurte ca un film si pentru ca spre deosebire de filme, dupa o ora, nu iti iei la revedere de la personaje, ci continui sa le vezi cum se dezvolta.

    • Noua ne place, desi nu e la fel de captivant ca Lost. E previzibil, la sfarsitul fiecarui episod mai prind cate un detinut…o sa vedem cat va rezista.

  3. Am citit de la voi diferite comentarii si ideiile pe care credeti ca la aevti. Voi asteptati ca la un film sa va tzina in suspans? sau altceva care sa va tzina in suspans?…. Lost este una si Alcatraz este alta. Nu vati uitat la toate episoadele din Lost sau Prison Break,,, Prison Break a fost un film inspirat din fapte reale, cu spanzurarea si presa, si multe altele… la Lost, este vorba despre un loc de nestiut ( exemplu: triunghiul bermudelor ), ceva care este in afara timpul nostru… ceva sa intamplat acolo, nu trebuie sa va tzina in suspans… sau ce astepatzi de la un film serial? romantism ( doar la telenovele, acolo este iubire falsa, totul fals… ) sau dragoste etc… mie cel putzin imi place ca ceva sa intamplat, ceva care guvernul ameirici nu vrea sa descopere dar cu timpul se afla, la alcatraz la fel, ceva sa intamplat, dar deocamdata este inceputul filmului si greu potzi pricepe, legaturile.. mie imi place foarte mult… dar cine gandeste uitanduse la film, fara sa se grabeasca, pricepe bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.