Vă spuneam aici că m-am îndrăgostit de un inel în formă de fluture realizat de Bonnie Blue. Între timp am primit cadou inelul + o brățară realizată special ca să se potrivească cu una din rochiile mele roșii. 🙂 Mulțumesc Bonnie Blue!

Inelul în formă de fluture este primul meu inel de acest tip, cu un model mai mare. De obicei port inele cu o piatră mică, dar am văzut pe mai multe bloguri de modă astfel de inele și au început să-mi placă foarte mult. Cred că o să mai caut și alte modele pentru colecția mea.

   

14 Comments on Bijuterii handmade de la Bonnie Blue

  1. Sa-l porti sanatoasa, Mihaela, ce-mi mai place prima poza. 😀 Ma bucur ca ai inceput sa porti inele mari, sunt preferatele mele, doar ca, mi-am amintit brusc o scena din trecut, un tip mai indraznet mi-a batut un apropos odata, ca de mi-am pus asemenea inel enorm. Intrebarea mea este, purtam ce ne place noua sau ce le place altora? Asta poate fi si subiect de articol daca ma gandesc mai bine. 😛 :))

    • Multumesc Nice! Iubitului meu i-a placut inelul, chiar asa mare cum e. 🙂 Si eu aveam impresia ca barbatilor nu prea le plac astfel de inele, da uite ca unora le plac. Atat timp cat iti sta bine si se potriveste…de ce nu? 🙂

  2. interesanta ideea unui inel mare in forma de fluture, insa personal il vedeam altfel realizat. nu mi se pare ca are nimic din gingasia si frumusetea unui fluture adevarat, arata mai degraba ca un fluture in formol ;))

    • Bonnie are si alte inele cu fluturi, poate cu modele in genul celor dorite de tine. 🙂 Mie personal asta mi-a placut. 🙂

    • Este un pic mai greu decat un inel obisnuit, cum e si normal, de aceea e posibil sa fie incomod la tastat, pana te obisnuiesti. Dar nu imposibil. Oricum, il poti scoate cat ai treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.