Am o mare rugăminte pentru cititorii acestui blog.

Vă rog să-mi acordați 5-10 minute din timpul vostru pentru a răspunde la întrebările din acest sondaj. Este vorba de ediția 2012 a studiului de audiență pentru blogurile românești, o cercetare împărțită în 3 pagini, una despre blogul meu, a doua despre bloguri în general și a treia cu informații demografice despre cititor.

Chiar mi-ar plăcea (și m-ar și ajuta) să aflu mai multe despre voi, despre preferințele voastre, despre ceea ce vă place la acest blog. La final voi împărtăși rezultatele analizei cu voi – pe mine un astfel de sondaj m-a ajutat mult când mi-am pregătit lucrarea de disertație, poate vă va interesa și pe voi.

Și pentru că nu vreau ca eforturile voastre să rămână nerăsplătite, voi oferi prin tragere la sorți unuia dintre respondenți, la alegere, o carte sau o mulțime de sortimente de ceaiuri (20-25 pliculețe de ceai de diferite feluri). Vă rog să anunțați printr-un comentariu că ați răspuns la studiu ca să puteți fi luați în considerare pentru tragerea la sorți.

Vă mulțumesc! 🙂

108 Comments on Părerea voastră contează

  • Multumesc mult Andreea! Da, sunt. Am raspuns si eu la ele, pentru un alt blog. 🙂 (caz in care este vorba de alt link – daca sunteti interesati sa raspundeti si pentru alti bloggeri (ex: Tomata cu scufita, Marius Sescu))

 1. Am raspuns la sondaj, dar avand in vedere ca locuiesc in Canada, e ok daca nu ma calific pentru tragerea la sorti, premiul probabil va fi pentru cineva care locuieste in Romania. Bafta.

 2. Done! Te urmaresc cu placere, chit ca nu am lasat nici un comentariu pana acum. Mult succes in continuare!

   • Nu ai pentru ce sa-mi multumesti. Imi esti simpatica si imi place cum/ce scrii. Acum, daca imi aduc bine aminte cum te-am gasit… in urma cu vreo 4 ani, daca nu gresesc, cautand ceaiurile Greenfiel. Si de atunci te tot citesc.

 3. Bună, am răspuns la sondaj pentru a te ajuta.
  Vreau să te anunț însă că nu vreau să particip la concurs, sper să se bucure altcineva de șansa mea.

 4. Mi-a facut placere sa raspund la acest chestionar. Il consider foarte util si cred ca tot mai multi bloggeri ar trebui sa apeleze la acest tip de sondaj.
  O zi frumoasa!

 5. Am completat si eu. Cu mentiunea sa nu fiu pusa la tragerea la sort pentru premii pentru ca deja am castigat recent la tine pe blog 🙂 Am ridicat ieri ceaiurile de la posta, multumesc mult. Dupa o zi lunga si grea m-am delectat aseara cu happy days 🙂

 6. Citesc blogul tau de cateva luni, acesta e primul meu comentariu, cu ocazia completarii chestionarului. In rest nu am indraznit. 🙂

  • Multumesc mult Pina, si pentru chestionar, si pentru comentariul tau. 🙂 Ma bucur cand mai descopar cate un cititor al blogului. 😛

  • Pana vineri, 18 mai, se poate vota. Apoi nu stiu cat va dura analiza raspunsurilor. Studiul e facut de o firma, Standout, si sunt mai multe bloguri romanesti care au acest chestionar si trebuie adunate toate raspunsurile, de peste tot.

 7. Salut.Dupa cum vezi din subiectul mesajului,am completat sondajul tau,abia
  astept tragerea la sorti,imi doresc tare mult sa castig o carte,de la o
  vreme mi s-a aprins aceasta sete de cunoastere si dragostea pt citit,sper
  sa am noroc iar tie iti doresc inspiratie multa pt articolele viitoare.

  • Le fac imediat ce le primesc. 🙂 atunci aleg si castigatorul. Deocamdata s-au facut publice doar rezulatele generAle, pt toate blogurile.

  • Multumesc Kyanna! Din pacate nu cred ca va fi luat in considerare si raspunsul tau, completarea a fost valabila pana pe la inceputul lunii iunie si de atunci se analizeaza raspunsurile. Sper ca in curand sa primesc si analiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.