Spectacol cu lampioane

Cei care sunteți din Iași probabil că ați aflat până acum că Palas va organiza pe 2 iunie cea mai mare lansare de lampioane din lume: peste 20.000 de felinare din hârtie ecologică vor fi înălțate noaptea pe cerul orașului, din fața Palatului Culturii, într-un spectacol inedit de lumină și culoare.

Nu știu despre voi, dar eu cu siguranță mă voi afla acolo. Nu va fi prima mea experiență de acest gen, ne-a venit și nouă ideea să facem așa ceva, am cumpărat încă de anul trecut din China niște lampioane și le-am lansat de ziua mea, în ianuarie. 🙂

Nu am făcut prea multe poze în acea seară, ne concentram mai mult asupra spectacolului. Am făcut însă și un mic filmuleț și am mai extras de acolo câteva imagini (le puteți vedea mai jos). A fost tare frumos și romantic, mai ales că eram doar noi doi acolo, ne-am pus și dorințe…Se spune că lampioanele simbolizează noroc, longevitate, fericire, prosperitate și împlinirea dorințelor.

Cum ne-a venit ideea? De pe blogul Iuliei, anul trecut. Nu știu dacă ea a mai reușit să facă un astfel de show pentru nunta ei, dar noi ne gândeam să încercăm să vedem cum e, poate ne propunem așa ceva pentru nunta noastră. Încă nu ne-am hotărât, mi se pare cam multă bătaie de cap. În primul rând probabil îți trebuie autorizație de la Primărie, trebuie să cumperi o mulțime de lampioane (și nu sunt chiar ieftine, noi am găsit cu 5.70 dolari/2 lampioane) și trebuie să ai și o mulțime de oameni dispuși să le lanseze și totuși la nuntă nu voi pune invitații la treabă. Și nici să angajez persoane care să facă asta. Mă gândesc să apelez la artificii, am găsit la târgul de nunți o firmă care se ocupă de absolut tot (autorizații, artificii, lansare, ș.a.).

* După ce am scris articolul am găsit un site unde se vând destul de ieftin lampioane – 498 lei/100 lampioane de diferite culori. Bine, dacă cumperi unul, două lampioane, prețul e cam la fel cu cel găsit de noi în China.

 

  

Mai jos am adăugat și afișul promovat de Palas, poate nu ați reușit să-l vedeți până acum. Cred că o să iasă ceva tare frumos și de-abia aștept să merg să văd spectacolul. E frumos și cu un lampion, două, dar e cu totul altceva când e vorba de 20.000!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Roscata Cristina roberts Paula MihaelaC Cosmin Raluca N. mihaela Andra 🙂 Stefania Andreea Rizea Victoria West Nice Anca Sim Calin Andreea Daniela carmen Diana Oana Slash miruna PINA Kono Nicoleta C. Oana ana Anca Lu Monica Cristiana Roxana Adriana Laura

13 Comments on Spectacol cu lampioane

 1. MihaelaC
  May 11, 2012 at 2:22 pm (6 years ago)

  Va fi un eveniment cu adevarat “big”. Imi place ideea de lampioane la evenimente, e altceva.

  Reply
  • Mihaela
   May 11, 2012 at 4:14 pm (6 years ago)

   Da, e ceva deosebit. Sper sa reusim sa facem niste poze reusite la eveniment..

   Reply
 2. mihaela
  May 11, 2012 at 2:56 pm (6 years ago)

  Doamne ce rau imi pare ca nu mai sunt in Iasi!!!:((((

  Reply
  • Mihaela
   May 11, 2012 at 4:14 pm (6 years ago)

   🙁 Cred ca o sa se filmeze si o sa poti vedea pe net/tv…Oricum, se pare ca s-au mai facut astfel de evenimente si prin alte orase.

   Reply
 3. Oana S.
  May 11, 2012 at 3:45 pm (6 years ago)

  Eu sunt fermecată de lampioane, mai ales de când am participat la un eveniment de genul ăsta chiar de ziua mea 🙂

  Reply
  • Mihaela
   May 11, 2012 at 4:18 pm (6 years ago)

   Si eu de ziua mea, si tu de ziua ta. 🙂 Adevarul e ca e frumos sa participi la un asemenea eveniment, mai ales intr-o zi speciala.

   Reply
 4. Slash
  May 12, 2012 at 5:02 pm (6 years ago)

  Cele mai multe lampioane lansate din lume?? thats a challange

  Reply
  • Mihaela
   May 12, 2012 at 7:34 pm (6 years ago)

   Asa e.

   Reply
 5. Slash
  May 12, 2012 at 5:04 pm (6 years ago)

  Sa o duc si eu pe domnita mea sper sa nu uit, ca vreau sa vad si eu <3

  Reply
  • Mihaela
   May 12, 2012 at 7:34 pm (6 years ago)

   Da, cred ca o sa fie tare frumos. 🙂

   Reply
 6. Kono
  May 13, 2012 at 11:42 am (6 years ago)

  Da da, am auzit si eu de treaba asta, au fost in Vaslui si-au impartit pliante.

  Reply
 7. shutter shades
  May 26, 2012 at 12:02 pm (6 years ago)

  eu sunt arbitru pe data de 2 iunie seara la ora 21 cand se vor aprinde lampioanele…daca doriti sa faceti parte din grupul meu si sa aprindeti lampioane, atunci astept sa ma contactati ( marian_007p yah oo)

  Reply

Leave a Reply

More in personal
Mai mult, mai bine

Mi-am dat seama în ultimul an că nu vreau să mă (mai) mulțumesc cu puțin. Ajunsesem să trăiesc fără să...

Close