Zilele trecute am revenit la Silhouette pentru un masaj de relaxare aromatic cu produse Guinot. Încă de la prima vizită, când mi-a fost prezentată camera pentru tratamente de acest gen, am fost impresionată și chiar îmi doream să revin, să mă bucur de un masaj profesional, să știu că am o oră la dispoziție în care mă voi relaxa și mă voi simți bine.

Ca și data trecută, am fost primită cu zâmbetul pe buze, absolut toți angajații care treceau pe lângă mine mă salutau, zâmbeau, erau prietenoși și politicoși. Mi s-a oferit un pahar cu apă/ceai, după care am fost preluată de esteticiana care urma să-mi facă tratamentul.

Am primit o cheiță de la vestiare, lenjerie intimă de unică folosință, un prosop, halat și papucei de unică folosință. După ce m-am schimbat, esteticiana mi-a aplicat pe corp o loțiune exfoliantă cu enzime de papaya, dacă nu mă înșel. Ingredienții activi ai loțiunii sunt sorbitol, lămâie (parfumul loțiunii era predominant de lămâie), enzime de papaya (exfoliază), trestie de zahăr (exfoliază), metil niconat (activează schimbul celular). Aplicarea acestei loțiuni elimină celulele moarte de la suprafața pielii și o pregătește pentru următoarele etape ale tratamentului. De asemenea activează microcirculația îmbunătățind schimburile celulare.

După, am făcut un duș, pentru a îndepărta loțiunea exfoliantă. Și a urmat partea mea preferată: relaxarea în acea cameră frumoasă de care vă vorbeam. 🙂

Camera are o masă mare de masaj, este decorată simplu, elegant, cu doar o mică sursă de lumină, iar în surdină se aude Enya (deci muzică liniștită, relaxantă). De vis!

M-am așezat pe masă (fără halat bineînțeles), esteticiana m-a acoperit în partea de sus cu un prosop ca să nu-mi fie frig, după care a început masajul propriu-zis, cu un ulei esențial detoxifiant anticelulitic, ce conține extract de ceai verde (pentru fermitate), ulei esențial de chiparos (fortifică capilarele, antiseptic), lipokinases (acțiune lipolitica). Din câte am înțeles, acest ulei este făcut pentru un masaj de lungă durată, lasă o peliculă mătăsoasă deloc grasă pe piele, catifelează și hrănește pielea datorită uleiului esențial de sâmbure de caisă și uleiului esențial de semințe de grapefruit.

Acest masaj a durat aproximativ 50 de minute. Nu mă pricep să vă zic ce tip de mișcări au fost, pot spune doar că m-am simțit foarte bine, nu m-a durut și chiar își merită numele de “masaj de relaxare”. S-a început cu tălpile, s-a terminat cu gâtul, așa că nici o zonă nu a fost ignorată.

La final, s-a aplicat o mască (saunamask) pe bază de ceai verde și argilă, care ajută la penetrarea optimă a ingredienților activi în piele. Acțiunile măștii: ajută la eliminarea toxinelor prin îmbunătățirea drenajului și stimularea lipolizei, are acțiune de fermitate, revigorează pielea. Este o mască peeling care se aplică prin împachetare, iar după 20 de minute este îndepărtată ușor de pe piele.

Atât de bine m-am simțit în timpul tratamentului încât foarte greu m-am abținut să nu adorm. N-am vrut să pierd vreo clipă de masaj, chiar am vrut să mă simt bine, să conștientizez adică lucrul acesta. 🙂 Și era încă dimineață, ora 12, deci nu eram obosită. După ședința de masaj, pielea era vizibil mai fermă, catifelată, foarte plăcută la atingere. Efectul se simțea și după 12 ore.

Mi-a plăcut foarte mult experiența și cred că oricare dintre noi avem nevoie ca din când în când să ne oferim un astfel de răsfăț. Acest masaj are și efecte de tonifiere și anticelulitice, în afară de relaxare, așa că este cu atât mai binevenit. Și spre deosebire de masajul anticelulitic normal, nu doare chiar deloc! Ce mai, de-abia aștept să revin la centru, sunt foarte încântată de serviciile lor și le recomand cu mare drag!  🙂

12 Comments on Relaxare aromatică la Silhouette

  1. Uite de un masaj de relaxare de acest gen as avea si eu nevoie, ca in ultima vreme sunt foarte stresata din cauza serviciului.
    Foarte frumoasa experienta ta, Mihaela. 🙂

    • Nimanui nu i-ar strica un astfel de masaj. Cred ca toti suntem stresati, dintr-un motiv sau altul.

  2. Dintre toate procedurile dintr-un salon sau SPA , masajul e pe sufletul meu.
    Sunt barbati care spun ca nu le place masajul dar n-am auzit nici o femeie care sa spuna asta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.