Vreau și pot

Unul din lucrurile în care cred cu tărie este că nu există nu pot, există nu vreau. Și astfel sunt convinsă că pot să fac orice mi-aș pune în cap, singura condiție fiind să vreau cu adevărat și bineînțeles, să fiu dispusă să muncesc pentru asta.

Au mai fost persoane care mi-au spus că nu pot face una sau alta, care insistau că îți trebuie noroc, bani, talent, pentru a reuși. Și nu cred că o făceau din răutate ci doar pentru că și pentru ei și-au impus limite. Ei nu cred că se pot autodepăși, de fapt nici nu vor să încerce, de teama eșecului sau a muncii.

Eu însă o să continui să încerc. Iar dacă nu voi reuși va fi din cauză că n-am muncit suficient sau că nu mi-am dorit cu adevărat acel lucru. Nu că nu aș putea. Sunt sigură că pot, nu mă oprește nimic. Am cap, am condiții, am susținere. De ce n-aș putea?

Sfatul meu pentru voi este să încercați să vă îndepliniți visurile. Nu vă gândiți din prima că nu puteți, pentru că nu este adevărat. Cu voință, muncă și perseverență veți obține tot ce vă doriți.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

PINA Raluca crisa Oana Oana Catalina Andreea Rizea Hapi. River_woman Paula corina Louise20s roberts miruna Anca Nice Raluca N. Oana Miss S Andra 🙂 Larisa ana Roxana I Raluca Cristina Serghie MihaelaC Victoria West Sim Alina Anca Stefania mihaela Calin Andreea Daniela Mihaela Nistor ch3815h Andreea Monica Diana Carmen Nicoleta C. Oprea Ruxandra Cristina roxana Alina Anghel adizzy Diana Serban Raluca

9 Comments on Vreau și pot

 1. MihaelaC
  May 20, 2012 at 6:16 pm (6 years ago)

  Asa este! Stiu exact despre ce vorbesti, toate se fac atata timp cat dai tot ce-i mai bun din timp, ai rabdare si pe alocuri faci sacrificii. De cele mai multe ori, primesti in schimb inzecit.

  Reply
  • Mihaela
   May 20, 2012 at 7:58 pm (6 years ago)

   Exact. Oricum, nimic nu se obtine pe gratis, trebuie muncit pentru fiecare succes sau reusita.

   Reply
 2. Raluca
  May 20, 2012 at 9:20 pm (6 years ago)

  Nici nu ai idee cat m-a motivat articolul tau azi dimineata 🙂
  In urmatoarea luna am in cap atatea lucruri pe care am inceput de AZI sa le pun in practica 😀 Sa iasa toate si atunci o sa ma simt implinita, sper :))
  Am energie multa, multa!

  Reply
  • Mihaela
   May 20, 2012 at 9:22 pm (6 years ago)

   Ma bucur Raluca! 🙂 Stiu ca ai o multime de lucruri de facut, dar o sa treaca si astea…si o sa ai parte de o vacanta tare frumoasa. 🙂

   Reply
 3. ch3815h
  May 21, 2012 at 9:16 am (6 years ago)

  cand ai inceput articolul, pe langa motivare transmisa prin cuvant grafiat in care crezi, sigur ai avut imaginea conturata a unei vointe ce te anima. ce anume vrei cu atata determinare sa poti face, reusi, ori este ceva general, doar pentru reamintirea oricui tranziteaza perioade de incertitudine in privinta posibilitatilor de afirmare a potentialului in domenii diferite, cu efecte asupra unui status interior departe de a fi multumitor, ca nimic nu e pierdut cand vrei si faci, repeti, cazi si te ridici continuand?
  saptamana faina sa ai! 🙂

  Reply
  • Mihaela
   May 21, 2012 at 9:32 am (6 years ago)

   Acest articol a fost scris la general. Dar bineinteles, am si eu un obiectiv pentru anul acesta, unul f greu si f mare, pe care unii l-ar cataloga ca o nebunie. Inca nu vreau sa zic nimic, sa trec peste “hop” si poate apoi voi da mai multe detalii.
   Insa in general cred ca putem face orice ne propunem. Nu poti zice din start ca nu poti, daca nu incerci si incerci…pana-ti iese. 😛

   O saptamana frumoasa si tie!

   Reply
 4. Oprea Ruxandra
  May 23, 2012 at 2:31 pm (6 years ago)

  Este foarte adevărat ce spui. Cred că mulţi oameni renunţă înainte de a începe. Probabil că alţii se tem de eşec şi nu au curajul să încerce. La fel de adevărat este că prin perseverenţă, muncă şi ambiţie se poate reuşi.

  Reply
  • Mihaela
   May 23, 2012 at 10:03 pm (6 years ago)

   Asa este. Multa munca, ambitie si perseverenta. Si nu trebuie sa ne dam batuti.

   Reply

Leave a Reply

More in personal
Relaxare aromatică la Silhouette

Zilele trecute am revenit la Silhouette pentru un masaj de relaxare aromatic cu produse Guinot. Încă de la prima vizită, când...

Close