Fragment – Dewey

Nu există nimic pe acest pământ al lui Dumnezeu căruia cineva să nu-i găsească nod în papură, inclusiv lui Dumnezeu și pământului.

Dewey – Vicki Myron

Sunt conștientă de acest lucru, cu toate acestea tot mă calcă pe nervi faptul că nu putem găsi un lucru asupra căruia să fim cu toții de acord. Știu că suntem diferiți, însă când văd că până și lucrurilor bune li se găsește nod în papură, când văd că până și cei mai buni oameni sunt blamați de unii, când văd că oricât bine ai face, tot nu vei mulțumi pe toată lumea…sunt (cel puțin) dezamăgită.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Raluca Cristina roberts miruna Anca Raluca Nice MihaelaC Diana Calin Andreea Daniela PINA Stefania Alina Hapi. River_woman crisa Andreea mihaela Laurentiu Ana Q. Oprea Ruxandra Roxana I Nicoleta C. Alina Portasa ana Mama lu' Felix (pe bune!) Slash Carmen

16 Comments on Fragment – Dewey

 1. Nice
  May 26, 2012 at 10:02 pm (6 years ago)

  Eu m-am impacat cu situatia demult si acum chiar nu ma mai straduiesc sa-i multumesc pe cei din jur, caci stiu ca e imposibil. Observ asta la job, in familie si chiar in blogosfera. Uite un lucru pe care il acceptam cu totii: faptul ca omul nu va atinge niciodata perfectiunea.

  Reply
  • Mihaela
   May 27, 2012 at 10:49 am (6 years ago)

   Da, m-am obisnuit si eu cu ideea ca nu am ce sa fac ca sa ii multumesc pe toti. Asta e.

   Reply
 2. Calin Andreea Daniela
  May 27, 2012 at 7:16 am (6 years ago)

  Si eu sunt dezamagita…Cand pornesti in viata ai impresia ca toti oamenii sunt buni si prietenosi ca si familia ta si tine, dar realitatea iti da o palma si te trezeste din acest vis…

  Reply
  • Mihaela
   May 27, 2012 at 10:55 am (6 years ago)

   Da…

   Reply
 3. Anca
  May 27, 2012 at 11:24 am (6 years ago)

  Eu am inceput sa inteleg, insa mai am de lucru pana la a ma obisnui cu ideea, ca viata trebuie traita pentru tine si nu pentru ceilalti. Nu e vorba de perfectiune pentru ca fiecare are propria viziune despre ceea ce e bun si frumos. Oamenii sunt diferiti dar noi suntem o singura persoana care daca s-ar modela dupa fiecare si-ar pierde identitatea.

  Reply
  • Mihaela
   May 27, 2012 at 7:21 pm (6 years ago)

   Foarte frumos spus Anca. Ai mare dreptate.

   Reply
  • Ana Maria
   May 27, 2012 at 9:16 pm (6 years ago)

   Lovely

   Reply
 4. Hapi. River_woman
  May 27, 2012 at 3:12 pm (6 years ago)

  E greu intr-adevar sa acceptam ca pana si lucrurile cu adevarat bune sunt contestate vehement de altii. Brusc realizam ca notiuni ca: adevar, morala, etic, etc……nu au aceeasi inseamnatate pentru toti chiar daca le interpretam conform dex-ului

  Reply
  • Mihaela
   May 27, 2012 at 7:22 pm (6 years ago)

   Asa e. Plus ca mai sunt acei oameni “gica contra”, care sunt impotriva a tot…aia cred ca ma enerveaza cel mai mult.

   Reply
 5. Laurentiu
  May 27, 2012 at 7:43 pm (6 years ago)

  Poate ca daca gandeam cu totii in aceiasi directie, lucrurile nu mai erau atat de interesante, nu te-ai gandit si la asta?

  Reply
  • Mihaela
   May 27, 2012 at 7:45 pm (6 years ago)

   Poate ai dreptate Laurentiu.

   Reply
 6. Ana Q.
  May 27, 2012 at 10:08 pm (6 years ago)

  Eu am invatat un lucru: oricat de perfect ar fi ceva intotdeauna se va gasi cel putin o persoana care sa-l critice. Si m-am impacat cu gandul si cu ideea asta ca nu poti fi placut de toti oamenii si ca munca ta nu va fi apreciata de toti indiferent de cat de mult efort depui si cat de bine a iesit totul.

  Reply
  • Mihaela
   May 27, 2012 at 10:19 pm (6 years ago)

   Asa e Ana. Din pacate…

   Reply
 7. Oprea Ruxandra
  May 27, 2012 at 10:13 pm (6 years ago)

  Eu m-am obisnuit. Suntem diferiti, nu acceptam orice, nu privim lucrurile la fel,dar cred ca multi oameni cauta nod in papura din orice, ori pentru a-si ocupa timpul ori pentru a-i innebuni pe cei de langa ei.

  Reply
  • Mihaela
   May 27, 2012 at 10:18 pm (6 years ago)

   Da, cred ca din plictiseala fac asta. Nu stiu de ce au aceasta placere de a-i enerva pe cei din jur, de a fi asa negativisti.

   Reply
   • Oprea Ruxandra
    May 27, 2012 at 10:32 pm (6 years ago)

    Pentru ca au impresia ca toate lucrurile rele doar lor li se intampla…si daca ei sunt indispusi nu trebuie sa transmita mai departe starea?

    Reply

Leave a Reply

More in cărţi
Oracolul din Stambul – Michael David Lukas

Vreau să încep acest articol prin a mulțumi editurii All care mi-a dăruit această frumoasă carte. Au văzut pe blog că îmi...

Close