Nu există nimic pe acest pământ al lui Dumnezeu căruia cineva să nu-i găsească nod în papură, inclusiv lui Dumnezeu și pământului.

Dewey – Vicki Myron

Sunt conștientă de acest lucru, cu toate acestea tot mă calcă pe nervi faptul că nu putem găsi un lucru asupra căruia să fim cu toții de acord. Știu că suntem diferiți, însă când văd că până și lucrurilor bune li se găsește nod în papură, când văd că până și cei mai buni oameni sunt blamați de unii, când văd că oricât bine ai face, tot nu vei mulțumi pe toată lumea…sunt (cel puțin) dezamăgită.

16 Comments on Fragment – Dewey

  1. Eu m-am impacat cu situatia demult si acum chiar nu ma mai straduiesc sa-i multumesc pe cei din jur, caci stiu ca e imposibil. Observ asta la job, in familie si chiar in blogosfera. Uite un lucru pe care il acceptam cu totii: faptul ca omul nu va atinge niciodata perfectiunea.

  2. Si eu sunt dezamagita…Cand pornesti in viata ai impresia ca toti oamenii sunt buni si prietenosi ca si familia ta si tine, dar realitatea iti da o palma si te trezeste din acest vis…

  3. Eu am inceput sa inteleg, insa mai am de lucru pana la a ma obisnui cu ideea, ca viata trebuie traita pentru tine si nu pentru ceilalti. Nu e vorba de perfectiune pentru ca fiecare are propria viziune despre ceea ce e bun si frumos. Oamenii sunt diferiti dar noi suntem o singura persoana care daca s-ar modela dupa fiecare si-ar pierde identitatea.

  4. E greu intr-adevar sa acceptam ca pana si lucrurile cu adevarat bune sunt contestate vehement de altii. Brusc realizam ca notiuni ca: adevar, morala, etic, etc……nu au aceeasi inseamnatate pentru toti chiar daca le interpretam conform dex-ului

    • Asa e. Plus ca mai sunt acei oameni “gica contra”, care sunt impotriva a tot…aia cred ca ma enerveaza cel mai mult.

  5. Eu am invatat un lucru: oricat de perfect ar fi ceva intotdeauna se va gasi cel putin o persoana care sa-l critice. Si m-am impacat cu gandul si cu ideea asta ca nu poti fi placut de toti oamenii si ca munca ta nu va fi apreciata de toti indiferent de cat de mult efort depui si cat de bine a iesit totul.

  6. Eu m-am obisnuit. Suntem diferiti, nu acceptam orice, nu privim lucrurile la fel,dar cred ca multi oameni cauta nod in papura din orice, ori pentru a-si ocupa timpul ori pentru a-i innebuni pe cei de langa ei.

    • Da, cred ca din plictiseala fac asta. Nu stiu de ce au aceasta placere de a-i enerva pe cei din jur, de a fi asa negativisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.