După degustarea de sushi, Maideyi a mai organizat un weekend special, cu preparate italiene, numit Bella Italia.

Am făcut rezervare, ne-am îmbrăcat în alb și negru (am respectat dress code-ul :P) și ne-am prezentat la cafenea. Aici am comandat două platouri de bruschette (7 lei/platou), unul cu mozarella, unul fără, un pahar de vin, limonade și fresh-uri. Din fericire ai ce alege la această cafenea, meniul este foarte divers.

Tot în cadrul evenimentului mai erau disponibile și alte platouri cu prosciutto, mozarella, vin alb/roșu, cappuccino.

M-am bucurat să găsesc în meniu și fresh de căpșuni – chiar voiam să încerc un astfel de suc, și n-am fost dezamăgită de gustul său. Am încercat și limonadă cu aromă de trandafiri și mi-a plăcut la fel de mult. Scuze că mă tot repet, dar îmi place diversitatea meniului la Maideyi. Chiar am ce comanda aici, nu sunt numai băuturi pe bază de alcool sau cafea. O mulțime de fresh-uri (căpșuni, pepene galben, portocale, ș.a.), limonade (cu mentă, trandafiri și multe altele). Încerc câteva băuturi și mereu rămân altele care sună foarte interesant și care mă fac să revin să le testez și pe ele.

De-abia aștept să văd cu ce surprize ne vor încânta pe viitor. Vă recomand să urmăriți pagina de Facebook a cafenelei Maideyi pentru a fi anunțați în timp util de astfel de evenimente.

 

Platouri cu bruschette

 

Limonadă cu mentă, fresh de căpșuni

6 Comments on Bella Italia

  1. Ce bine arata acel fresh de capusuni…n-as refuza o asemenea bautura racoritoare daca as gasi pe undeva… Pare sa fi fost o cina lejera si foarte gustoasa. 🙂
    Care ti-a placut mai mult, Mihaela, evenimentul japonez sau cel italian?

    • Da, era f bun fresh-ul de capsuni. Mi-au placut amandoua…cel cu mancare japoneza a fost mai deosebit pt ca nu mai mancasem nimic asemanator.

  2. Arata totul foarte bine, chiar starnesc pofta! 🙂
    Bruschette marturisesc ca prima data am mancat in Bucuresti, pana atunci nu am fost tentata sa le incerc.

    • Si eu am mancat prima data. Am mai fost servita cu bruschette La Castel, dar aveau mozzarella si n-am putut manca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.