Mereu mi-au plăcut cutiile de bijuterii. De aceea de-a lungul timpului am cumpărat multe, însă numai două au rezistat în timp. E și normal, erau cele de calitate, din piele, frumoase, mari, primite cadou de la părinții mei (prima din ele, de culoare neagră) și de la iubitul meu (bleu). Îmi place mult să-mi așez bijuteriile în rafturi și să le ordonez după diverse criterii. Așa procedam și în copilărie, cu bijuteriile mamei. 🙂

Cred că multe dintre noi nu ne încumetăm să dăm sume prea mari pe o cutie de bijuterii, pentru că nu o considerăm o cheltuială necesară. Poate de aceea reprezintă un cadou pentru iubită ideal sau cadou pentru femei, în general. E frumos să faci un cadou cuiva drag pe care știi că nu și l-ar permite sau nu s-ar îndura să se răsfețe astfel. Un cadou care să-i rămână ani și ani (cutia de bijuterii de la părinții mei o am de vreo 10 ani iar cea de la iubit de vreo 4-5 ani și încă arată perfect), care să arate frumos pe raft și să-i și folosească.

Am găsit pe site-ul ilux câteva cutii de bijuterii care mi-au plăcut mult. Mie îmi plac cele mari – cu cât mai mare, cu atât mai bine. Mi-aș dori să-mi încapă toate bijuteriile într-o singură cutie, nu-mi place să caut în mai multe, să stau să-mi amintesc unde am lăsat vreo bijuterie sau alta. Cea roșie mi se pare superbă, n-am mai văzut o cutie atât de mare (magazinele online au acest avantaj: găsești o mulțime de produse, rapid, fără să umbli prea mult și să-ți pierzi timpul), cu atât de mult spațiu pentru bijuterii. Cutiile au și lăcățel, pentru siguranța bijuteriilor. Fiind închise, bijuteriile nu se prăfuiesc și nu se degradează. Iar oglinda este foarte utilă pentru probat bijuterii. Deși recunosc că eu folosesc aceste oglinzi și pentru machiat.

Așadar, luați în considerare cutiile de bijuterii atunci când aveți de cumpărat un cadou pentru o doamnă deosebită din viața voastră. Nu cred că puteți da greș cu un astfel de cadou.

2 Comments on Un dar inspirat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.