Personajele mele preferate din Lost erau Sawyer și Locke. Sawyer pentru că arată incredibil de bine iar Locke pentru că mi se părea misterios și interesant, ceea ce-l făcea chiar și atrăgător, în ciuda vârstei actorului. Locke (și implicit actorul Terry O’Quinn) și-a pus amprenta asupra serialului astfel încât în scurt timp a ajuns unul dintre cele mai importante personaje, care a avut în final și un rol extrem de important – dacă nu chiar cel mai important.

Dar nu voiam să vă vorbesc despre Lost, ci despre un nou serial, 666 Park Avenue. Terry O’Quinn a primit rolul principal și joacă la fel de bine un rol la fel de misterios. Unii au asemănat acest serial cu filmul The Devil’s Advocate, spre rușinea mea nu am văzut filmul sau nu mi-l amintesc, așa că nu-mi pot da cu părerea.

În serial este vorba de un cuplu (Rachael Taylor și Dave Annable) care se mută într-un complex de apartamente din New York atunci când Jane (Taylor) primește rolul de administrator al blocului. Complexul de apartamente Drake este situat pe Manhattan’s Upper East Side și este deținut de Gavin Doran (Terry O’Quinn) și de soția sa Olivia (Vanessa Williams). În acest blog locuiesc alți zeci de oameni, care pe parcursul serialului au rolul de a fi ademeniți de Doran pentru a face un…pact cu diavolul. Ei primesc ceea ce-și doresc însă de fiecare dată lucrurile nu se termină prea bine. Jane începe să “vadă” lucrurile ciudate care au loc în Drake și caută să afle mai multe informații.

Serialul este foarte interesant și deși îmi place mult, îmi este și teamă să-l urmăresc. 🙂 Nu-mi plac filmele horror, nu-mi place să fiu speriată, așa că nu prea apreciez scenele mai înfricoșătoare. Dar trag pătura pe cap, închid ochii și trec peste, căci nu vreau să renunț la acest serial.

Distribuția din 666 Park Avenue este excelentă: Terry O’Quinn (Lost), Vanessa Williams (Desperate Housewives, Ugly Betty și multe altele), Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Charlie’s Angels), Dave Annable (Brothers & Sisters), Helena Mattsson (Nikita), Robert Buckley (One Tree Hill).

Sper că serialul să aibă viață lungă, să primească măcar și al doilea sezon, căci merită. Este mai altfel, este interesant, captivant și…arată bine, se vede că se investește bani în el. Îl recomand cu căldură.

14 Comments on 666 Park Avenue

  1. Îl recomanzi cu căldură, dar și cu fiori, nu? 😀

    Nici mie nu-mi plac filemele/serialele mai mult sau mai puțin din sferele horror-thriller, deși la Supernatural am rezistat 5 sezoane :))

  2. Vorbeam saptamana trecuta la radio cu colegii mei despre seriale, iar unul dintre baieti mi l-a recomandat pe acesta. M-am uitat la primul serial si pare a fi unul “legat” si dinamic.

  3. Wou, ce subiect interesant abordeaza, mi-ar fi placut sa fi fost film nu serial, dar si asa suna bine. Pe asta si eu as vrea sa-l vad! 😀

  4. Tocmai am vazut-o pe Vanessa Williams la Ellen si vorbea despre serialul asta. 😛 Sunt curioasa, dar parca nu m-as uita la el ca-i horror. cine stie, poate imi fac curaj ;))

    • Pai tocmai am aflat ca a fost anulat, deci vor fi doar 13 episoade. Cand e vorba de seriale anulate nici nu stiu daca are rost sa le urmaresti, ca te atasezi de personaje, esti curios de deznodamant…si…se termina. Si nu afli nimic pana la urma.

  5. Esti pe aceeasi lungime de unde cu mine la seriale daca vorbesti de Lost ! Inca nu m-am uitat la 666 Park Avenue dar cu siguranta voi incepe daca ai vorbit de el !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.