În viața mea există două persoane despre care pot afirma lucrul din imaginea de mai sus. De Alexandra v-am povestit deja iar de Raluca cred că v-ați dat și singuri seama, din menționările noastre de pe bloguri sau Facebook.

Amici pot fi mulți, însă mai rar găsești prieteni despre care să știi că nu te judecă, că îți sunt loiali și mereu aproape, că poți să le spui orice, că poți avea încredere în ei. Era o vreme când speram că toți din jur sunt așa, dar am realizat că te poți numi norocos dacă ai chiar și o singură persoană care să-ți fie cu adevărat prieten.

Eu am 2 prietene-surori, care se alătură surorii mele. Pentru că prietenia noastră a depășit de mult granițele unei prietenii obișnuite. Pentru că nu este nimic care să nu le fi zis. Pentru că niciodată nu m-au dezamăgit, mințit sau părăsit. Pentru că s-au bucurat atunci când eu m-am bucurat și pentru că s-au întristat atunci când eu m-am întristat. Pentru că mereu m-au susținut. Pentru că sunt alături de mine, la bine și la greu. Și pentru toate astea le mulțumesc.

15 Comments on You’re my person

  • Ma bucur. 🙂 Si Felix e cel mai bun prieten al meu, de vreo 12 ani de acum, dar sunt chestii care nu le poti impartasi decat cu prietene. Asta ca sa nu risc sa-l plictisesc prea tare. 🙂

 1. My person e Adi si din fericire ii pot impartasi si chestii ce-as putea sa le impartesc cu fetele iar sfaturile sunt aceleasi chiar daca e baiat. Nu mi-e teama ca l-as putea plictisi, nu am “reusit” inca sa fac asta. :))
  Am prietene bune cu care vorbesc chestii pe care le stie si el, tocmai pentru ca vreau si opinia unei persoane de sex feminin dar cu el discut ceea ce e mai important si chiar si ceea ce nu e mai important, la el merg in prima faza.

  M-am ars, si dupa o prietenie de 11 ani, asa ca din punctul meu de vedere exista prietenie buna, nu foarte buna pentru ca mai devreme sau mai tarziu abandonezi sau esti abandonat din diferite motive. Cei care iti vor fi mereu aproape, neconditionat, sunt cei din familie chiar daca nu impartasesti TOTUL cu acestia…

  • Asta asa e, familia e cea care te iubeste neconditionat, indiferent de ce prostii faci. Ei nu te judeca, te sustin chiar daca le place sau nu. Mai ales mama.
   Am avut si eu prietene care m-au dezamagit, suparat…Si m-am cam invatat minte. Dar aceste prietene de care vorbesc sunt altfel. Am toata increderea ca ne va merge bine.

 2. FELICITARI! si eu am doar o astfel de prietena (adevarata). multe m-au dezamagit, parasit, ne-am suparat, doar cu ea am altfel de relatie bazata pe sinceritate si respect reciproc. nu stiu ce m-as face fara ea, cred ca m-as descurca dar mult, mult mai greu.

 3. Este foarte important sa avem in viata prieteni adevarati pe care ne putem baza, care sa fie acolo la bine si la greu. Si eu am ajuns la concluzia ca macar o astfel de persoana sa ai alaturi si esti un om fericit. Cineva care sa te inteleaga, sa te asculte si sa nu te judece…si la nevoie sa-ti dea un sfat sau o mana de ajutor(concret).

 4. Ah, si eu iti multumesc ca ma asculti, ca ma sfatuiesti, ca nu ma uiti! :-*
  Sunt un om implinit cu o prietena atat de buna ca tine 😀
  I love you!

 5. Hm…cand am vazut poza am crezut ca povestesti ceva legat de ultimele episoade din Grey si am vrut sa evit postarea :))) Bine c-am trecut peste prima impresie
  E bine ca ai doua persoane fata de care simti acest lucru
  Sincera sa fiu, eu nu cred ca am chiar in acest moment

 6. E dragut sa citesti astfel de lucruri si sa te gandesti ca este totusi posibil..eu nu mai am incredere in nimeni, ma refer la ‘prietene’. Prefer sa discut doar cu familia lucrurile importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.