Chestii…

 Rambling thoughts. Don’t take me too seriously. 
 • Cum de oare poți fi atras de persoane cu care n-ai nimic în comun, iar cei care îți împărtășesc toate pasiunile să ți se pară plictisitori?
 • Cum de unii oameni pot fi atât de iertători? Cum de pot ierta chiar și cele mai oribile lucrurile? Cum pot să vină după ani la tine, să-ți dea mâna, să-ți zâmbească și să te privească cu toată bunăvoința? Cred că voi lua exemplu de la ei.
 • Pe măsură ce trece timpul, după tot felul de experiențe, devin din ce în ce mai afurisită. Cel puțin așa mi se pare. Înainte eram mai pozitivă, aveam încredere în oameni, eram mai generoasă. Acum sunt suspicioasă, ironică, sarcastică. Și chiar de aș putea să fiu iarăși naivă, nu cred că aș vrea. Pentru ce, ca să fiu iar călcată în picioare?
 • E mult mai ușor să fi pus în fața faptului împlinit, decât să stai tu să alegi. Clar. Pentru că mereu după aia ai să te întrebi dacă ai ales bine.
 • E incredibil cum atunci când avem vreo problemă, suntem tentați să fumăm, bem, să ne certăm cu alții, să fugim, să lovim, să distrugem. Adică să ne creăm mai multe probleme. Parcă una nu ne este de ajuns. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Raluca Anca Grigoras Anca Diana Shamaa Hapi Alexandra Nicoleta C. Raluca O Oană Alexandra cherry queen dee Iulia miki Petreceri copii Paula ramona Victoria West Ana Beatrice Oana Anca Carmen Oana Catalina Iulia Nice Roxana I Stefania Mihaela Curea Laura Diana Raluca Enache Alice

13 Comments on Chestii…

 1. Hapi
  November 21, 2012 at 10:05 am (5 years ago)

  E normal sa te lasi slefuita de intamplarile care apar in viata. Pana la urma si „a fi afurisita” este o protectie naturala de care psihicul tau are nevoie din cand in cand
  Atractia e inselatoare. Un om iti lasa o impresie , e prietenos, deschis, etc si apoi iti dai seama ca te racordezi mai mult cu cel pe care-l ignorai pentru ca parea mai rece si mai distant.

  Reply
  • Mihaela
   November 21, 2012 at 2:07 pm (5 years ago)

   Asa e. Dar e trist ca la o varsta suntem naivi, buni si apoi, datorita experientelor, devenim mai precauti, mai sarcastici, mai..afurisiti. 😛

   Reply
 2. O Oană
  November 21, 2012 at 10:13 am (5 years ago)

  La punctul 3 subscriu. Am devenit foarte defensivă în ultimii 3 ani… şi parcă e mai bine aşa…

  Reply
  • Mihaela
   November 21, 2012 at 2:06 pm (5 years ago)

   Da…insa uneori imi pare rau ca m-am schimbat si ca nu sunt mai optimista in ceea ce priveste relatiile cu cei din jur.

   Reply
 3. Carmen
  November 21, 2012 at 3:46 pm (5 years ago)

  Prin punctul 1 am trecut si eu dar n-am cautat/gasit un raspuns. Am zis ca asa a fost sa fie si m-am multumit cu ce am primit!

  Reply
 4. Iulia
  November 21, 2012 at 6:38 pm (5 years ago)

  Punctul 3 e si pe gustul meu. Si daca tot e sa fiu sincera si primul: uneori am tot ce imi doresc si tot nu-i de ajuns. Am oameni frumosi si dragi alaturi si cu toate astea ma refugiez in situatii, sa le spun, superficiale.

  Reply
  • Mihaela
   November 22, 2012 at 9:23 am (5 years ago)

   Cred ca asa suntem facuti, sa ne dorim mereu mai mult. De fapt, daca nu ne-am dori mai mult, ne-am plafona, n-am mai avea aceeasi dorinta de a continua, de a trai.

   Reply
 5. Nice
  November 21, 2012 at 10:16 pm (5 years ago)

  Este oarecum ciudat cum in real life ne atrage si ne fascineaza tot ce e altfel, ce e nou, ce e diferit, iar pe bloguri cautam compania oamenilor care privesc viata ca si noi, care ne impartasesc parerile si pasiunile. Sau cel putin nu ii respingem, nu ne plictisesc, ba mai mult, suntem surprinsi cand constatam cate avem in comun. Foarte placut surprinsi!
  Pana la urma nu e gresita zicala aia “cine seamana se aduna”. Noul te intriga la inceput, dupa care misterul dispare si fascinatia piere… Ah, da, si se instaleaza dezamagirea.

  Reply
  • Mihaela
   November 22, 2012 at 9:23 am (5 years ago)

   Da, ai mare dreptate!

   Reply
 6. Mihaela Curea
  November 22, 2012 at 10:39 am (5 years ago)

  Nu știu dacă neapărat cuvântul afurisită e cel mai potrivit, poate puternică e mai potrivit în acest context 😀

  Reply
  • Mihaela
   November 22, 2012 at 10:53 am (5 years ago)

   Nu neaparat…cateodata simt ca-s chiar rea. Poti sa fii puternica dar o adevarata dulceata in relatiile cu cei din jur. Eu nu mai sunt mereu asa…

   Reply
   • Mihaela Curea
    November 22, 2012 at 10:55 am (5 years ago)

    oare nu fiecare ajungem la un moment dat într-un punct în care suntem afurisite? Poate pentru că uneori când ești drăguță, ești luată de fraieră, iar când ești mai rea, totul se rezolvă.

    Reply
    • Mihaela
     November 22, 2012 at 11:09 am (5 years ago)

     Pai da. Chiar ca esti luat de fraier cand esti prea bun. Plus ca se si profita de tine.

     Reply

Leave a Reply

More in personal
You’re my person

În viața mea există două persoane despre care pot afirma lucrul din imaginea de mai sus. De Alexandra v-am povestit deja...

Close