Cele mai mari frici ale mele sunt legate de eșec, confruntare și dezamăgirea celor dragi. Și poate de asta am reușit să supăr foarte tare pe cineva drag.

Bineînțeles că nu asta a fost intenția mea. Am luat o decizie, care mi s-a părut cea mai bună pentru fericirea mea. Da, acea decizie a anulat o mai veche decizie a mea. M-am răzgândit. Am văzut altfel lucrurile. Dar nu e asta cea mai mare problemă. Am greșit prin modul de a aborda acea decizie. Am preferat să nu vorbesc, să las să treacă timp și singura formă de comunicare pe care am folosit-o este emailul. N-am făcut asta din nepolitețe sau din nepăsare, ci pentru că mi-era extrem de rușine că am dezamăgit o persoană care pentru mine, e familie. Mă gândeam că dacă mai trece timpul, va trece și supărarea. Dar nu s-a întâmplat asta, ci din contră.

Am înțeles că acum e prea târziu pentru repararea greșelilor. Unii mi-au zis că nu voi fi niciodată iertată. Eu nu vreau decât să fac ceva ca să mai alin din dezamăgirea și supărarea celui drag.

Îmi pare sincer rău. Pentru tot. Și poate cel mai rău îmi pare că am produs durere unei persoane pentru care am cel mai înalt respect și care nu a vrut decât să mă ajute.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...