Câştigă noul volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne

Luna noiembrie se pare că este luna concursurilor cu premii constând în cărți. 🙂 Vă invit la al doilea concurs, unde aveți șansa de a câștiga Cheia de Simon Toyne. Să nu uitați însă nici de primul concurs, care mai este valabil până pe 8 decembrie.

Înainte de a vă scrie condițiile de participare, să aflăm câteva informații despre acțiunea din noua carte a autorului Simon Toyne, un thriller palpitant, misterios, plin de răsturnări de situaţie. Este al doilea volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne.

În străvechiul oraş turcesc Ruina, ziarista americană Liv Adamsen zace într-o rezervă izolată, uitându-se la pereţii goi ca memoria ei. Ştie că a intrat în monumentala Citadelă din inima Ruinei, dar nu-şi mai aminteşte decât de întuneric. Ceva straniu o tulbură, o voce interioară care îi şopteşte că ea este „cheia“. Dar cheia de la ce? Pentru un mercenar care operează în deşertul sirian, Liv ar putea descifra unul dintre cele mai mari secrete ale omenirii.

Ce trebuie să faci?

 • Dă Like paginii de Facebook a blogului. Link aici.
 • Lasă un comentariu la acest articol în care să-mi povestești puțin despre ultima carte citită. Lasă în comentariu și numele cu care ai dat like/emailul cu care te-ai abonat.

Dacă nu ai cont de Facebook abonează-te prin email la postările blogului – caută căsuţa de abonare în coloana din dreapta.

Perioada concursului: 23 noiembrie 2012 – 13 decembrie 2012 (inclusiv).

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorti, cu sistemul random.org. 

Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/reşedinţa în România.

Vă rog nu comentaţi ca Anonim şi cu adresă de email fictivă. Voi lua legătura cu câştigătorul în vederea trimiterii premiului, însă dacă nu reuşesc (emailul nu este cel corect, nu mi se răspunde, s.a.), va fi desemnat alt câştigător.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

mihai florin Ana Simona Oana Zanet Alexandra Iulia Roxana I Hancianu Alexandra - Madalina Dima Lucica Nicoleta C. O Oană Pauna Oana Pina Raluca Diana Stefania Petcu Andrada T Lucian Tarta Andreea Lazar BabyRalukutza Dorina Mariana Popescu Mihaela Bumbaru Daniel anuska Carmen Simona Adomnoaei Cristina adnana Bianca Roxana Anitei Luci Gheorghe Roxana Alexandra M. Gyorgy Ludovica

33 Comments on Câştigă noul volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne

 1. mihai florin
  November 23, 2012 at 9:18 am (5 years ago)

  ultima carte…linii de falie de nancy houston..un roman captivant.

  Reply
 2. Simona
  November 23, 2012 at 10:00 am (5 years ago)

  “Surorile Boleyn” de Philippa Gregory este un roman istoric dar si un roman despre putere, sacrificiu, dragoste. A devenit cartea mea preferata.
  Like- Rasadea Simona

  Reply
 3. Oana Zanet
  November 23, 2012 at 11:44 am (5 years ago)

  Salut din nou!
  Ultima carte citita: “Adam si Eva” – Liviu Rebreanu.
  In cazul in care nu ai citit-o, ti-o recomand cu mare placere.
  „Adam si Eva” abordeaza tema iubirii nemuritoare si a sufletelor pereche ce se cauta unul pe celalalt prin timp si spatiu in incercarea de refacere a cuplului primordial. Acest roman propune iubirea ca ultim scop si ca sens al existentei, sau, mai bine spus, a existentelor noastre terestre. (este copy paste de la persoana care mi-a recomandat si mie cartea si mai frumos de atat nu puteam scrie)

  Reply
 4. Roxana I
  November 23, 2012 at 8:03 pm (5 years ago)

  Buna!
  Ultima carte citita este “Soareci si oameni” de John Steinbeck. E un roman foarte scurt – are in jur de 120 de pagini (editia pe care am citit-o eu,de prin 1970) – dar in acelasi timp un roman frumos,emotionant dar si foarte trist,cu un final care, cel putin pe mine,m-a surprins. Este o carte ce merita citita, mai ales ca e alcatuita din mult dialog si lectura merge usor. Insa e si plina de semnificatii. Per ansamblu, mi-a placut si o recomand,in caz ca nu ai citit-o deja. 🙂
  Like pe Facebook am dat de ceva timp cu numele de Roxana Elena.
  Un weekend placut iti doresc!

  Reply
 5. Hancianu Alexandra - Madalina
  November 24, 2012 at 3:47 am (5 years ago)

  Am terminat de curand ,,Indrazneala de a spera” – Barack Obama, o carte fascinanta, despre viata si cariera presedintelui SUA.
  Fb – Alexandra Hancianu

  Reply
 6. Dima Lucica
  November 24, 2012 at 3:49 am (5 years ago)

  Ultima carte pe care am citit-o a fost ,, Un adevar incomod” de Al Gore, o carte speciala, care pur si simplu iti deschide ochii cu privire la gravele erori pe care oamenii le fac zilnic impotriva naturii si la efectele devastatoare ale acestora.

  FB – Lucica Dima

  Reply
 7. Pauna Oana
  November 24, 2012 at 7:22 pm (5 years ago)

  ultima carte citita,hmmm.Am mai multe: sa zicem Soni de Andrei Ruse.O carte nu atat de erotica pe cat se credea,ci profunda,cu o ampla viziune asupra vietii si mortii.
  fb: Pauna Oana.

  Reply
 8. Pina
  November 24, 2012 at 7:51 pm (5 years ago)

  Saptamanile trecute am vazut-o pe nepotica mea citind “Print si cersetor” de Mark Twain. A fost una din cartile preferate ale copilariei mele, asa ca am recitit-o cu drag, o carte despre conflictul dintre ceea ce suntem cu adevarat si ceea ce parem a fi.
  FB: Movileanu Agripina

  Reply
 9. Stefania Petcu
  November 25, 2012 at 12:28 am (5 years ago)

  Buna!Imi place sa citesc asa ca ma inscriu si eu:)
  Ultima carte citita este Pentru o casa din piatra de Gina French, o carte ce ne prezinta drumul unei tinere adolescente filipineze in sociatate urmarindu-si un singur vis: acela de a construi familiei sale o casa de piatra care sa ii protejeze de intemperiile naturii si sa le ofere o viata mai sigura, cate sacrificii face si cata umilinta indura pentru a putea avea o viata mai buna s imbelsugata.
  Fb: Stefania Petcu
  mail: [email protected]

  Reply
 10. Andrada T
  November 26, 2012 at 8:58 am (5 years ago)

  fb Darling Ada
  Mai am cateva pagini si termin cartea “Sotia calatorului in timp” de Audrey Niffenegger. O poveste atipică de dragoste, o carte foarte interesanta. As citi mai mult, dar sunt tare ocupata.

  Reply
 11. Lucian Tarta
  November 26, 2012 at 5:48 pm (5 years ago)

  Am citit cartea Milionarii de Brad Meltzer. E una dintre cele mai frumoase carti pe care le-am citt, plina de actiune si suspans. Este usor de inteles si am parcurs-o repede, foarte greu o lasam din mana.
  Acum vreau sa incep sa citesc cartea Sanctus, asa ca, concursul aceste e chiar binevenit.
  Like fb Lucian Tarta

  Reply
 12. alex
  November 27, 2012 at 12:37 am (5 years ago)

  Ultima carte Mata Hari. Femeia Fatala, un roman exceptional, va recomand sa il cititi pentru ca nu stiti ce pierdeti:) Baban Alexandru-Marian

  Reply
 13. Simona
  November 27, 2012 at 7:33 am (5 years ago)

  Am citit Portretul lui Dorian Grey, de Oscar Wilde, o carte complexa, plina de semnificatii filosofice, dialoguri interesante si replici inteligente.
  fb: Simone Carys

  Reply
 14. Andreea Lazar
  November 27, 2012 at 9:21 am (5 years ago)

  Am recitit 2001: O odisee spatiala, o carte de referinta a genului SF, foarte interesanta prin faptul ca a fost scrisa inainte de a se face o serie de descoperiri spatiale.
  Am dat like cu numele Andreea Mihaela Lazar.
  email: [email protected]

  Reply
 15. BabyRalukutza
  November 27, 2012 at 1:25 pm (5 years ago)

  Ultima carte citita: “Onyx”, cel de-al doilea volum din seria “Lux” de Jennifer L. Armentrout. Mi-a placut la nebunie aceasta serie pentru ca imbina foarte bine elementele de sf cu misterul, drama, actiunea si o minunata poveste de dragoste intre un om si un extraterestru.

  FB: Cismaru Camelia

  Reply
 16. Dorina Mariana
  November 27, 2012 at 2:30 pm (5 years ago)

  Am citit cartea “Lasă-mă să intru” de John Ajvide Lindqvist. Este o carte de groaza si dragoste, are scene socante.
  fb: Dorina Mariana

  Reply
 17. Gyorgy Ludovica
  November 27, 2012 at 3:14 pm (5 years ago)

  ultima carte citita a fost chiar prima parte a trilogiei SANCTUS de Simon Toyne, am citit-o cu sufletul la gura si sunt foarte curioasa ce urmeaza, motiv pt care m-am inscris la acest concurs, iar daca nu castig cu siguranta ca am s-o cumpar.

  fb Ludovica Gyorgy

  Reply
 18. Popescu Mihaela
  November 27, 2012 at 3:53 pm (5 years ago)

  Ultima carte citita a fost “Profetul” de Kahlil Gibran, o carte de exceptie, usor de citit. Citind-o am avut adevarate revelatii in ceea ce priveste relatia dintre noi si Divinitate.
  FB: Mihaela Popescu

  Reply
 19. Bumbaru Daniel
  November 27, 2012 at 5:50 pm (5 years ago)

  Am citit de curand romanul “Vampirul armand” de Anne Rice . Este o carte foarte interesanta si captivanta, care te indruma catre o alta lume, spre un alt univers. O poveste plina de mister si de neasteptate rasturnari de sitauatie, senzuala si rafinata care te va capta cu siguranta .

  FB: Bumbaru Daniel

  Reply
 20. anuska
  November 27, 2012 at 6:18 pm (5 years ago)

  Urzeala tronurilor – George R. R. Martin Fără cuvinte. Plină de acţiune, suspans, detalii, diversitate de personaje. Mai e nevoie de impresie? Mai mult decât genială.

  Reply
 21. Mihaela Cristina Vascu
  November 27, 2012 at 7:14 pm (5 years ago)

  Cartea pe care o citesc este “Magia” de Rhonda Byrne, o carte despre forta care zace in fiecare dintre noi si despre modul in care ne putem construi si controla viata. Cartea face parte din seria “Secretul” si “Puterea” si daca o sa aveti rabdarea si deschiderea de a citi atent aceste carti veti avea surpriza sa vedeti ca va puteti construi si controla viata asa cum doriti.

  Reply
 22. ambrus mihaela
  November 27, 2012 at 11:27 pm (5 years ago)

  DE CURAND AM CITIT TRILOGIA TWILIGHT DESI AM VAZUT FILMUL MI S A PARUT MULT MAI INTERESANTA

  Reply
 23. Alexandra M.
  November 28, 2012 at 10:06 pm (5 years ago)

  Ultima care citita este “Jocurile foamei”, o carte superba.
  FB: Alexandra Marta

  Reply
 24. Raluca
  December 2, 2012 at 4:01 pm (5 years ago)

  Am dat like pe facebook cu numele: Raluca Lita
  Ultima carte citita este primul volum din Jocurile Foamei…este o vorba despre o lupta de supravietuire intre cativa tineri de 16 ani care trebuie sa-si elimine adversarii ucigandui in cele mai ciudate moduri.
  Cartea este foarte palpitanta si o recomand.

  Reply
 25. Stephania Monika
  December 4, 2012 at 8:59 am (5 years ago)

  FB : Stephania Monika
  Ultima carte citita : “Chimie Perfecta 2 : Legile Atractiei” …o carte superba , scrisa din persepectiva celui de-al doilea frate al lui Alex Fuentes , Carlos.
  Aceasta carte urmareste evoluitia lui Carlos incercand sa scape de gasca lui din Mexic si lupta pentru dragostea ce i-o poarta Kiarei:D
  Mail:[email protected]

  Reply
 26. Bianca Roxana Anitei
  December 4, 2012 at 2:07 pm (5 years ago)

  fb bianca roxana anitei
  Ultima carte citita este Vrajitor si Vrajitoare, o carte usor de citit si care mi-a placut foarte mult, eroii fiind tineri si cu pofta de viata; capitolele sunt scurte si chiar daca ma intrerupeam din citit pt o zi-doua, reulam cu usurinta lectura.

  Reply
 27. Luci Gheorghe
  December 4, 2012 at 5:25 pm (5 years ago)

  Am citit “Fortăreaţa Ploieşti” de Jay A. Stout. Actiunea se petrece in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. E interesant sa vezi cum un scriitor strain prezinta situatia de la noi din tara. O recomnd cititorilor pasionati in primul rand de istorie.

  Reply
 28. georgiana pantazi
  December 4, 2012 at 10:20 pm (5 years ago)

  Ultima carte pe care am citit-o este ” Fantomele ne stiu toate secretele ” de Megan Grewe,o carte care transmite cum este vazuta lumea de azi de dincolo de moarte,o fata care isi viziteaza parintii si fratii si le simte trairile acestora si vede cu totul altfel ceea ce a pierdut din viata si povestea continua.,,,nu am terminat de citit intreaga carte…pe mine ma fascineaza tot ceea ce este mister-paranormal…
  pagina trecuta la url este cea de la pag de facebook pe numele meu si like cu adresa de mail [email protected]

  Reply
 29. Duchin Ioan Alexandra
  December 5, 2012 at 8:29 am (5 years ago)

  Ultima carte citita “In alta viata” de Marc Levy – un roman emotionant pe care il traiesti intens. Te invata ceea ce inseamna dragostea in adevaratul ei sens, dragostea pura.
  Nume: Alexandra Duchin Ioan

  Reply
 30. Tudoran Maria
  December 7, 2012 at 8:05 pm (5 years ago)

  Elevul Dima dintr-a saptea de Mihail Drumes, o carte plina de aventura adolescentina cu stropi de iubire

  Reply
 31. Alexandra M.
  December 11, 2012 at 4:07 pm (5 years ago)

  Ultima carte pe care am citit-o este Jocurile Foamei, o carte plina de actiune, suspans si mister si o recomand tuturor.

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Câştigă noul volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne

 1. […] încheiat concursul realizat în colaborare cu editura All. Am ales câştigătorul cu ajutorul sistemului […]

Leave a Reply

More in concursuri
De 8 noiembrie…concurs

Astăzi îmi serbez onomastica. La serviciu îmi voi servi colegii cu bomboane, pe cei dragi îi voi scoate la un...

Close