Tenerife: vegetația

Acest articol va conține mai mult poze pentru că nu sunt o cunoscătoare în acest domeniu. Am vrut să fac acest articol pentru că în Tenerife am fost fascinată de palmierii pe care îi vedeam peste tot, de florile multicolore, de cactușii interesanți.

Un lucru pe care l-am observat este că au mare grijă de plante, fiecare copac sau floare având în pământ furtunuri pentru irigație. Chiar și plantele de pe stradă, nu doar cele de la hotel. Nu e de mirare că arată toate atât de bine și că ne încântă privirile.

 

Cum să nu-ți placă să te plimbi pe stradă când ești înconjurat de o asemenea vegetație? Mă simțeam mereu ca într-un parc, ca într-o grădină botanică.

  

Palmierii erau peste tot, tot felul de specii. Mai micuți, mai înalți. Am admirat o stradă care era înconjurată de palmieri înalți, de vreo 3m, așa cum mai vedem prin filmele americane.

  

  

Nu lipseau cactușii. Mai puțini în oraș, mai mulți lângă munți. În oraș era un hotel care avea la fiecare pervaz câte un cactus.

  

În curând vă voi povesti de grădina zoologică Loro Parque, un loc care poate fi numit cu ușurință grădină botanică – cactuși, palmieri, orhidee…de-abia aștept să vă arăt pozele!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Roxana I Paula Alina Ana Larisa Anca Grigoras Laura Nice Raluca Iulia O Oană Victoria West Pina Hapi Raluca Enache mama lu' Felix (pe bune) Diana Anca M Nicoleta C. Iulia Andrada T Oana addicted Lucian Tarta Hancianu Alexandra - Madalina Popescu Mihaela anuska Carmen Bianca Roxana Anitei Gyorgy Ludovica

6 Comments on Tenerife: vegetația

 1. Nice
  November 24, 2012 at 4:03 pm (5 years ago)

  Ar fi culmea sa nu o ingrijeasca si sa nu puna un accent atat de mare pe ea din moment ce aduce un farmec aparte zonei, o transforma intr-un loc de un exotism iesit din comun. Imi plac mult toate aceste plante, iar fotografiile tale le subliniaza frumusetea. Tenerife e un adevarat paradis, iar la asta contribuie din plin si vegetatia. 🙂
  PS. Floricelele rosii sunt favoritele mele. 😀

  Reply
  • Mihaela
   November 26, 2012 at 10:14 am (5 years ago)

   Asa e. Preferatii mei sunt palmierii. 🙂

   Reply
 2. Hapi
  November 24, 2012 at 8:52 pm (5 years ago)

  Absolut rapitor peisajul! Imi aminteste de Canare

  Reply
 3. Raluca
  November 25, 2012 at 10:06 pm (5 years ago)

  Foarte frumoase pozele! In ce perioada ai fost in calatoria in Tenerife?

  Reply
  • Mihaela
   November 26, 2012 at 10:14 am (5 years ago)

   In septembrie.

   Reply
 4. Carmen
  November 27, 2012 at 7:41 pm (5 years ago)

  E pe lista din 2013. Mai am si alte locatii pe lista insa Tenerife pare cea mai tentanta.

  Reply

Leave a Reply

More in călătorii
Tenerife: hotelul Jardin Tropical (2)

Prima parte a articolului despre Jardin Tropical a apărut aici. Astăzi vă voi vorbi puțin despre recepție, restaurante, piscină, grădină,...

Close