De pe Instagram

De când vreau să fac articole de acest gen…Dar ba n-aveam Instagram că nu-mi permitea softul de pe telefon să-l instalez, ba mi-era lene să transfer pozele de pe telefon pe calculator. Ei, am prins o zi liberă și n-am mai stat pe gânduri.

Din păcate nu am foarte multe poze. Unele sunt prea vechi, de la Crăciun, altele cu zăpadă sau brazi, sau cu lucrușoare pe care le-am postat deja aici, așa că nu mai avea rost să le adaug din nou. Ce a rămas puteți vedea mai jos.

După exact un an, orhideea mea a înflorit din nou. Nu credeam că va mai înflori, eram sigură că eforturile mele de a o uda și de a avea grijă de ea au eșuat. Acum am aflat și eu că este normal să înflorească o dată pe an. Între timp am pus ochii pe o orhidee albastră, disponibilă în Carrefour.

IMG_0321 IMG_0339

De Ziua Îndrăgostiților. Lui Albert i-a plăcut trandafirul pe care l-am primit. Iar prăjiturile cu iaurt de la Cake Expert cu care am sărbătorit au fost delicioase!

IMG_0305 IMG_0309

Dragul de Albert.

IMG_0291 IMG_0341

Tot vă ziceam că muncesc. Cam așa arată biroul meu de acasă. E plin de calculatoare și hârțogăraie, de-abia mai încap și eu pe acolo. 🙂

IMG_0300

Și mai multe flori. N-am mai pozat și zambilele primite, deși ador parfumul acestor flori.

IMG_0283 IMG_0319

Cam asta e deocamdată. Revin (sper) săptămâna viitoare cu noutăți.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on De pe Instagram

 1. Laura
  March 7, 2013 at 12:30 pm (5 years ago)

  Pozele sunt foarte cute, imi plac mult.
  Albert e cel mai comod, vad ca in poza a 2-a are un somn profund ;)).

  Reply
  • Mihaela
   March 7, 2013 at 12:43 pm (5 years ago)

   Da, el este si cel mai cute. 🙂

   Reply
 2. Nice
  March 7, 2013 at 3:17 pm (5 years ago)

  E tare dragalas, Albert! 🙂
  Si eu ador mirosul zambilelor, dar zilele trecute am primit o frumoasa orhidee(sau ceva de genul) si am pozat-o repede cu noul aparat. Insa ce crezi, cand am transferat imaginile pe mobil, am realizat ca erau la dimensiuni foarte mici astfel incat nu le mai pot urca pe instagram. Nu inteleg ce se intampla, mi-ar parea rau sa trebuiasca sa renunt la aplicatia mea favorita. Si pozele sunt luate la dimensiune maxima (L).

  Reply
  • Mihaela
   March 7, 2013 at 6:54 pm (5 years ago)

   🙁 Ah, nu stiam. Eu am pus pe instagram doar poze facute cu telefonul, nu m-am chinuit sa le fac intai cu aparatul foto si apoi sa le transfer. Chiar daca normal ca ar arata mai bine, mai clare, cu aparatul foto.

   Reply
  • Raluca
   March 8, 2013 at 8:28 am (5 years ago)

   Nice, orice poza vei vrea sa o urci pe Instagram, facuta in prealabil cu camera foto, va avea de suferit. In primul rand ca va trebui sa o tai, dar dupa modificare, o sa-ti apara fotografia in cont ca fiind extrem de neclara.
   Eu am renuntat la asta (mai puneam cateva poze in trecut), cand am vazut cat e de munca si degeaba. Mai bine le faci cu telefonul 😛

   Reply
 3. Carla
  March 9, 2013 at 7:13 pm (5 years ago)

  Ce simpatice sunt pozele cu Albert 🙂

  Reply

Leave a Reply

More in personal
Babe frumoase

Sper că nu v-a derutat titlul, mă refeream la primele zile ale lunii martie, cele numite "babe" în credința populară....

Close