DSC05824Noua mea deviză? Nici un weekend fără un ceai de top. De această dată un ceai alb din colecția de primăvară d’Oro Tea – Zmeură cu Trandafiri.

Ingrediente sale sunt: ceai alb, bucăţele de mere, bucăţele de zmeură, petale de trandafiri, muguri de trandafiri roşii, galbeni şi roz, piper roz, aromă. Un mix elegant, care m-a făcut să mă aștept la o băutură rafinată și deosebită. Din fericire, așteptările mele au fost depășite iar “Zmeură cu Trandafiri” a fost cu adevărat un ceai minunat pentru o frumoasă după-amiază de sâmbătă.

Pentru preparare se folosește o linguriță de ceai/250 ml de apă la 80-90°C, cu un timp de infuzie de 1-2 minute. Parfumul ceaiului este dulceag, extrem de plăcut. Mi-ar plăcea un parfum cu o asemenea aromă. Cât despre gust, la fel, n-am decât cuvinte de laudă. Mi s-a părut a fi un ceai liniștit, echilibrat, potrivit de dulce. Cu adevărat un ceai de primăvară. Nu pot să explic, dar are un gust atât de primăvăratec! Mi-a plăcut foarte mult.

Acest sortiment de ceai poate fi cumpărat de pe magazinul online d’Oro Tea la prețul de 11 lei punguța de 50 de grame. Puteți alege să cumpărați și punguțe de 100 sau 250 de grame. În curând vă voi povesti și de alte sortimente de la d’Oro Tea – sper că și acestea să mă impresioneze la fel de tare.

DSC05828 DSC05831 DSC05833

10 Comments on Ceai alb Zmeură cu Trandafiri – d’Oro Tea

  1. Ce de ingrediente pe placul meu, mai putin zmeura, care stiu insa ca e preferata ta. 😀 Dar mi-ar placea sa-l incerc, mai ales ca spui ca e o bautura in acord cu anotimpul in care ne aflam si pe care eu il ador. :)Arata tare bine, si inainte si dupa. 🙂

  2. Iarna asta am baut cele mai multe ceaiuri datorita temperaturi scazute de care am avut parte, sper sa vi si cu ceva ceaiuri pentru vara, poate ceva oarecum exotic in ceea ce proveste fructele folosite pentru ceai.

    Imi recomanzi si un ceai pentru a te pune pe picioare, precum o cafea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.