The White Queen

the-white-queen-slice

Fanii Philippei Gregory au un nou motiv de bucurie: a apărut serialul The White Queen, realizat după romanele autoarei. Deşi numele serialului creează impresia că scenariul este realizat doar după romanul cu acelaşi nume, acesta integrează şi naraţiunea din The Red Queen şi The Kingmaker’s Daughter.

Pentru cei nefamiliarizaţi cu romanele menţionate, serialul este despre Războiul celor Două Roze, punând accentul pe femeile implicate – Regina Elizabeta, soţia Regelui Edward, Margaret Beaufort, mama viitorului rege Henry Tudor, şi Anne Neville, soţia regelui Richard. Dacă sunteţi pasionaţi de romanele şi serialele istorice, dacă aţi urmărit cu plăcere The Tudors sau The Borgias, o să vă placă şi The White Queen.

1white_queens

Momentan au apărut doar 2 episoade. Mi se pare că merg destul de repede cu firul poveştii, deja în al doilea episod Elizabeth este mamă a cinci copii (cu tot cu cei doi din prima căsătorie). Pentru că mi-au plăcut foarte mult romanele ţin minte destul de bine acţiunea, cu toate acestea serialul nu mă plictiseşte. Îmi plac actorii aleşi, deşi nu am recunoscut pe nimeni, cu excepţia lui James Frain, cu care ne-am întâlnit şi în The Tudors, şi care şi aici joacă un rol important, cel al lordului Warwick. Îmi mai place ritmul şi apreciez că Philippa Gregory a fost direct implicată în tot ce înseamnă serialul The White Queen.

Sper să nu se oprească la doar un sezon, să continue, că au ce povesti. Şi aştept cu nerăbdare viitorul roman al Philippei Gregory, despre fiica Reginei Albe, Elizabeth (The White Princess).

Vizionare plăcută!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

MihaelaC Roxana I miki Nicoleta C. Letitia Ana Muraru Raluca N. Mira Nice Raluca Raluca Hapi adizzy Victoria West Diana Laura gia Kadia Carmen Cristina Oana

9 Comments on The White Queen

 1. miki
  June 27, 2013 at 9:45 am (5 years ago)

  Am vazut primul episod (nu aparuse inca al doilea) si ma gandeam sa nu uit sa-ti spun cand ma intorc de la Lacu Rosu, dar totusi am uitat 😀 Ma uit ca “calicu-n traista” ca nu prea am bani, insa tare mi-as comanda cartile de pe elefant, ca e o promotie la niste carti Polirom.

  Reply
  • Mihaela
   June 27, 2013 at 9:48 am (5 years ago)

   Cand o sa ai posibilitatea, neaparat sa ti le cumperi. Eu ador cartile Philippei Gregory. Si mama mea le citeste cu mare placere, si Raluca, si Diana…are o gramada de fani pe aici. 😛

   Reply
 2. Mira
  June 27, 2013 at 10:19 am (5 years ago)

  Si eu o iubesc pe Philippa Gregory si nu stiam ca a aparut serialul. Am sa-l caut! 🙂

  Reply
  • Mihaela
   June 27, 2013 at 10:21 am (5 years ago)

   Inca un fan. 🙂 Ma bucur!

   Reply
 3. adizzy
  June 27, 2013 at 7:51 pm (5 years ago)

  ok…suna interesant…adaug la lista de trebuie vazut 🙂

  Reply
  • Mihaela
   June 28, 2013 at 10:11 am (5 years ago)

   Ma bucur! 🙂

   Reply
 4. Victoria West
  June 30, 2013 at 9:00 pm (5 years ago)

  Am si eu cartea “The White Queen” de Philippa Gregory, dar inca n-am citit-o. Nu stiam de acest serial.
  Prima carte de Philippa Gregory pe care am citit-o a fost “The Other Boleyn Girl”. Am vazut si filmul atunci, si mi-au placut ambele. Mai am si “The Constant Princess” in biblioteca, dar inca n-am citit-o.

  Reply
  • Mihaela
   July 1, 2013 at 9:34 am (5 years ago)

   Sa le citesti, sunt f faine.

   Reply
 5. Carmen
  July 14, 2013 at 6:37 pm (5 years ago)

  Am citit romanele ei si pot afirma cu tarie ca sunt deosebite. Inca nu am timpul necesar pentru un nou serial insa o sa-l punctez in wishlist.

  Reply

Leave a Reply

More in seriale
How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life)

Dacă sunteţi amatori de seriale, o cunoaşteţi cu siguranţă pe Sarah Chalke. A jucat în Scrubs, a avut roluri episodice...

Close