De mult timp nu v-am mai povestit aici despre un ceai şi îmi pare tare rău, începe să se vadă lipsa asta de timp liber. Mai puţin timp pentru pasiuni, pentru activităţi relaxante, pentru momente care îţi fac plăcere.

Asta nu înseamnă că nu mă gândesc la sortimente interesante de ceai. Sau că atunci când ajung într-un magazin de ceaiuri nu mă uit cu atenţie pe toate rafturile, pentru ceva nou. Sau că nu mai cumpăr din când în când ceaiuri, chiar dacă apuc să le degust foarte rar.

Aşa am aflat şi de pachetele Connaisseurs Only de la TeaSpot. Până astăzi au fost disponibile doar pentru userii înregistraţi pe site, dar de astăzi sunt deschise pentru public.

Preferatul meu este bineînţeles pachetul White & Oolong Special Selection. Include sortimentele White Peony, Wuyi Ensemble, Ooooh Darjeeling, Ti Kuan Yin, White Tropics, Dancong Aria si ceainicul Petit Teaspot. Ne promite arome de miere, flori şi fructe coapte. V-am mai zis, dar o mai zic o dată, ceaiurile oolong sunt extraordinare, sunt elegante, fine, aromate, preţioase. Merită încercat un astfel de ceai măcar o dată în viaţă.

Pachetul Natural Herbs & Cool Fruits este ideal pentru serile în care vreţi să vă relaxaţi şi să serviţi un ceai fără cafeină. Conţine sortimentele Lemon Grass, Yerba Mate, Blackcurrant & Champagne, Lemon & Honey, Peppermint, Lime & Aloe, Strawberry & Aloe, Quince & Lemon. Plus ceainicul Petit Teaspot pentru a servi ceaiurile cât mai elegant.

Pure Black & Black Flavours este un pachet plin de energie. Puteţi servi aceste ceaiuri în loc de cafea, dimineaţa, sau la serviciu dacă aveţi nevoie de un pic de putere. Cuprinde sortimentele: Assam Melody, Black Dragon Pearls, Chocolate, Mango, Peach, Vanilla, Darjeeling Sugma Summer, Irish Breakfast si ceainicul Petit Teaspot. După cum se observă, multe ceaiuri aromate. Îmi pot şi imagina gustul şi mirosul lor…

Pachetul Spicy Black & Pure Green este pentru cei care vor să încerce gusturi diferite. Cuprinde sortimente condimentate şi sortimente blânde: Oriental Spice, Spiced Apple Chai, Thai Chai, Hot Desert, GunPowder, Dragonwell, Phoenix Eyes. Bonus acelaşi ceainic Petit Teaspot.

Toate aceste pachete cuprind atât sortimente care mi-au plăcut mult şi de care v-am mai povestit aici sau pe Tea Mug, cât şi noutăţi. Sunt sortimente calitative, care nu se găsesc peste tot, şi care merită a fi încercate. Pachetele acestea pot fi şi un cadou frumos pentru un pasionat de ceai, mai ales că includ şi acel ceainic din sticlă.

Şi nu uitaţi, chiar dacă e vară, chiar dacă e foarte cald afară, alegeţi să beţi ceai. Este sănătos, este răcoritor, puteţi să-l serviţi în diferite moduri (cald sau rece) şi puteţi alege dintre sute de sortimente.

5 Comments on Pachete de ceai Connaisseurs Only de la TeaSpot

  1. Din cele patru pachete mentionate de tine, si eu tot pe primul, White & Oolong Special Selection, l-as alege. 🙂 Insa, vara, nu pot bea (si nici chiar manca) nimic cald. Ma orientez spre un ice tea delicios. 😀

    • Nu trebuie neaparat sa o inlocuiesti, ambele poseda niste calitati benefice.
      Pure Black & Black Flavours – as vrea sa incerc si eu asta, pare a se potrivi cu spiritul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.