Mă uitam prin articolele din anii trecuţi şi am observat că am promis că voi scrie articole despre câteva unităţi de cazare de care am fost foarte mulţumită şi am uitat. De aceea o să vă povestesc acum pentru că astfel de articole pot fi foarte utile pentru cei interesaţi. Şi eu am tot căutat zilele astea informaţii despre hotele, staţiuni şi mi-ar fi fost de ajutor să găsesc mai multe date.

În Eforie Nord am ales mereu să stăm la pensiuni deoarece arată mult mai bine decât hotelele din zonă iar cazarea este foarte ieftină. De pensiunea Mery-Elize am dat întâmplător, în anul când am mers fără cazare pregătită. Şi ne-a plăcut atât de mult încât în alt an am stat tot aici. Pot spune că este cazarea mea preferată în Eforie Nord şi aş sta aici de fiecare dată.

Pensiunea nu este foarte aproape de plajă, ai de mers cam 4 minute. De fapt cam toate pensiunile din Eforie Nord sunt un pic departe de plajă, doar hotelele sunt mai apropiate. Anii trecuţi am stat şi la pensiuni mai depărtate de plajă dar şi la una mai aproape dar unde nu puteam dormi bine noaptea pentru că toată noaptea treceau tiruri pe şoseaua din faţa vilei. Deci Mery Elize este perfectă amplasată aşa cum e.

Pensiunea este de fapt o vilă drăguţă, cu 6 camere duble dotate cu aer condiţionat, baie şi balcon. Are şi câteva locuri de parcare în faţa vilei, suficiente din câte am observat. Mereu găseam loc de parcare deşi ne plimbam într-una. Alte dotări: tenis de masă, biciclete pentru agrement, balansoar, grădină (400 mp), bucătărie complet utilată.

Singura poză cu vila pe care am găsit-o este cea de mai jos. Asta ca să vă puteţi imagina cum arată.

pensiunea-mery-elize

Din punctul meu de vedere cea mai bună cameră este cea în care ne-am cazat noi în cei doi ani. Am avut norocul să o găsim liberă. Este foarte mare iar balconul este cu vedere în faţa vilei. Dacă vă uitaţi în poza de mai sus sunt două camere cu balcoane în faţă, a noastră este cea din dreapta, balconul mai micuţ.

 DSC09541 DSC09540 DSC09542 DSC09546

Camera beneficiază de un pat mare, fotoliu, masă, dulap, tv, frigider, aer condiţionat. Baia arată foarte bine, este cu duş.

 DSC09543 DSC09545

Balconul mi-a plăcut în mod deosebit pentru că era spaţios, cu o vedere bunicică,  şi puteai după plajă să te aşezi la masă, să te odihneşti, să priveşti lumea la plimbare.

DSC09547 DSC09548

Proprietarii sunt oameni foarte de treabă. Ţi se dă o cheie de la poarta din faţă şi de la uşa vilei, vii şi pleci când vrei. Preţul cazării este unul foarte ok. Din păcate nu mai ţin minte exact cât a costat şi nici nu găsesc vreun preţ pe net dar parcă era în jur de 120 lei/cameră/noapte.

Ţin minte că aveam fiecare un buget de 1000 de lei şi ne ajungeau banii pentru transport, cazare, masă (la restaurant, nu făceam economie aici), distracţii, suveniruri, alte prostioare + mai veneam şi cu bani acasă.

Asta e recomandarea mea pentru cazare în Eforie Nord. Sper să vă folosească.

1 Comment on Cazare în Eforie Nord: pensiunea Mery-Elize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.