Exact ca şi anul trecut, am ales luna octombrie pentru a-mi face unghiile negre. Amalia de la Bellessere este de această dată autoarea “operei” de mai jos, mi-a făcut la cererea mea model cu floare pe inelar şi dunguliţe albe pe fiecare unghie. Plus un pic de sclipici pentru ca floarea să strălucească frumos.

Ca de obicei îmi place mult ce a ieşit. Ştiu că nu este prea sănătos pentru unghie manichiura cu gel, dar fetele de la Bellessere fac nişte modele atât de frumoase încât nu pot renunţa. Îmi place să am mereu unghiile îngrijite, frumoase, să nu mă tem că se duce uja, că se rup unghiile. Îmi place să-mi fac tot felul de modele, cu flori, fluturi şi alte minuni. Când eşti aşa de mulţumit de un lucru, tare greu îţi vine să te laşi de el.

DSC07664 DSC07667 DSC07672 DSC07673

8 Comments on NOTD: Black October

  1. Superbe! 🙂 Se potrivesc cu anotimpul in care ne aflam, ai ales perfect, Mihaela. 🙂 Daca stau sa ma gandesc sunt chiar elegante. 😀

  2. De ce nu e sanatoasa manichiura cu gel? Si eu as vrea, dar e pt. ca unghiile mele naturale sunt foarte fragile si se exfoliaza. N-as vrea sa le distrug si mai tare. Si apropo, acum cateva luni aveam unghiile perfecte, tari si rezistente si am cumparat o oja ieftina care mi s-a parut interesanta si aia mi-a distrus unghiile. Au ramas galbene dupa si apoi au inceput sa se exfolieze rau de tot.

    • Pentru ca afecteaza unghia. Daca renunti la gel, unghia este subtire, fragila, se rupe, si dureaza mult pana isi revine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.