Un Secret Santa de iLUX

De fiecare dată când mi s-a propus să particip la Secret Santa am acceptat cu bucurie. De ce? Pentru că aşa cum am spus şi în revista de sărbători Alegria, realizată de iLUX.ro, Secret Santa are puterea de a aduce oamenii mai aproape, de a crea momente frumoase între persoane care în mod obişnuit nu şi-ar face cadouri. Am jucat Secret Santa la birou, am jucat cu editorii Tea Mug sau cu bloggeri dragi mie. Anul acesta, la propunerea iLUX, voi juca Secret Santa alături de 13 bloggeri.

Jocul este prilejuit de lansarea revistei de Crăciun pe care am menţionat-o mai sus. Alegria este o  revistă perfectă pentru Sărbători, conţine sfaturi DIY, propuneri de activităţi pentru organizarea ca la carte a Crăciunului, reguli pentru achiziţionarea de cadouri, informaţii despre târgurile de Crăciun şi despre Secret Santa. Printre altele. Mie mi-a plăcut tare mult, de la articolele interesante şi de calitate până la design-ul atrăgător. Neapărat să o citiţi! 🙂

Cât despre Secret Santa, hai să vă povestesc cum se va desfăşura mai exact.

14 bloggeri aleşi de iLUX.ro participă la jocul Secret Santa. Cei de la iLUX.ro au realizat tragerea la sorţi, filmată (ca să nu existe neînţelegeri) şi au transmis pe e-mail persoanele desemnate pentru fiecare blogger. Bloggerii au avut la dispoziţie 30 de cadouri din care să aleagă cel pe care îl consideră cel mai potrivit pentru cine au extras. Cadourile au fost foarte tentante, am avut de ales între cutii de bijuterii, cutii pentru ceasuri, truse de tot felul şi multe altele, toate oferite de iLUX.ro. Produsele oferite cadou sunt de cea mai bună calitate, nu s-a păstrat obiceiul ca de Secret Santa să se cumpere cadouri mai mult simbolice, la preţuri modice.

Tocmai pentru că am avut de ales între atât de multe cadouri frumoase, mi-a fost dificil să aleg unul pentru bloggerul pe care l-am extras. M-am gândit însă să aleg ceva ce mi-aş dori şi eu să primesc (pe ideea ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face), m-am gândit că persoana extrasă este feminină, chic, îi plac hainele şi accesoriile. Şi de aceea sper din tot sufletul să se bucure de cadoul ales, o casetă de bijuterii Venus, să i se pară util şi drăguţ şi să-l folosească cu plăcere.

Caseta este îmbrăcată în piele ecologică cu efect 3D, atunci când se deschide, caseta îţi dezvăluie spaţii suficiente pentru păstrarea bijuteriilor: 4 mini-compartimente, din care unul pentru inele. Capacul este prevăzut cu o oglindă şi 2 panglici pentru cercei, care se închid prin capsă. Interiorul este căptuşit de o catifea bej,  pentru protejarea bijuteriilor în condiţii optime. Caseta este prevăzută şi cu un lacăt, foarte necesar mai ales în călătorii.

 caseta_bijuterii_venus_din_piele_ecologica_6 caseta_bijuterii_venus_din_piele_ecologica_2_3

De Moş Nicolae cadoul ales de mine va ajunge la blogger iar atunci când îl va desface va găsi un bilet cu numele meu. Tot atunci voi primi şi eu un cadou ales de unul din cei 14 bloggeri. Aşa că se pare că în acest an ziua de 6 decembrie nu va trece neobservată, va fi plină de surprize plăcute. 🙂 Şi pentru asta le mulţumesc celor de iLUX care mi-au demonstrat că sunt oameni faini, creativi, îi felicit pentru campaniile deosebite pe care le realizează şi pentru felul în care colaborează cu noi, bloggerii. Sunt o firmă cu care colaborez de fiecare dată cu mare plăcere pentru că mă simt apreciată şi tratată cu respect.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments on Un Secret Santa de iLUX

 1. diana
  November 22, 2013 at 7:42 pm (4 years ago)

  Si mie mi-a placut mult de cei de la iLux. 🙂

  Reply
  • Mihaela
   November 24, 2013 at 4:29 pm (4 years ago)

   Sunt foarte de treaba. Si creativi si prietenosi. Firma perfecta cu care sa colaborezi ca blogger. 🙂

   Reply
 2. Hapi
  November 24, 2013 at 4:20 pm (4 years ago)

  E foarte frumoasa caseta. Cu siguranta se va bucura destinatarul 🙂

  Reply
  • Mihaela
   November 24, 2013 at 4:29 pm (4 years ago)

   Sper sa-i placa. 🙂

   Reply
 3. candrea nadia alina
  November 24, 2013 at 11:17 pm (4 years ago)

  frumoasa initiativa, iar cadoul ales de tine, foarte placut si util.

  Reply
 4. Nice
  November 25, 2013 at 7:25 am (4 years ago)

  Ai ales bine, Mihaela, cutia este draguta si foarte utila, ma uit chiar acum la bijuterille mele revarsate pe birou care-mi ocupa mai tot spatiul si creeaza o dezordine totala. :)) Asa suntem noi, intotdeauna avem prea multe accesorii si prea putin loc pentru depozitare. 😀

  Reply
  • Mihaela
   November 25, 2013 at 9:45 am (4 years ago)

   Da, asa e. Eu inca caut o metoda de a-mi depozita colierele astfel incat sa pot sa le vad pe toate si sa pot sa le iau usor. In felul in care stau acum mereu se incurca intre ele si stau o gramada sa le desfac.

   Reply
 5. Irina Radu
  November 28, 2013 at 10:38 am (4 years ago)

  Delicioasa este caseta 🙂 De abia astept sa vad reactia destinatarului 😀

  Reply
  • Mihaela
   November 29, 2013 at 7:15 pm (4 years ago)

   Sper sa-i placa. 🙂

   Reply
 6. Oana
  December 6, 2013 at 10:01 am (4 years ago)

  Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine, ALL mine!!! 😀 😀 😀

  Reply
  • Mihaela
   December 6, 2013 at 10:20 am (4 years ago)

   🙂 Sa o folosesti cu placere!

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Un Secret Santa de iLUX

Leave a Reply

More in articole publicitare
Despre Happy Share

Datorită marketingului afiliat am acasă un televizor LED cu diagonala de 80 cm, o imprimantă, nişte carduri de memorie şi...

Close