DSC07761Luna decembrie este cred luna în care zâmbim cel mai mult. Avem timp mai mult pentru a petrece cu familia, uităm de griji şi de probleme, ne apropiem de oamenii cu care lucrăm sau colaborăm. Şi primim cadouri! Să fim sinceri, cui nu-i place să primească cadouri?

Este cu atât mai interesant să primeşti cadouri neaşteptate, cadouri surpriză, cadouri de la persoane pe care nu le cunoşti.

Asta mi s-a întâmplat mie zilele trecute. Am primit de la cei de la Dab Expert un cadou delicios, compus dintr-o serie de produse de lux de care de-abia aştept să mă bucur alături de familia mea.

Ce am primit mai exact?

  • Ceai organic Rooibos Vanilla de la Julius Meinl – un sortiment de ceai care îmi place foarte mult şi care este perfect pentru această perioadă a anului. Se bea seara, pentru relaxare şi un somn liniştit.
  • Cafea boabe Princess Melange de la Julius Meinl – cafeaua de la Julius Meinl nu are nevoie de cine ştie ce introducere, ştiu doar că de-abia aştept să o servesc împreună cu mama mea.
  • Bloc de Foie Gras de gâscă de la Edouard Artzner – Edouard Artzner este unul dintre cei mai renumiți producători de foie gras din Franța, dar produce și comercializează cu succes o colecție diversă de pateuri fine, terrines, rillettes și specialități alsaciene.
  • Set de 3 pateuri fine de la Edouard Artzner – Rillete de gâscă, Pate de ficat cu Riesling si Terină de iepure cu Pinot Noir. Potrivite pentru a servi musafirii de Crăciun.
  • Biscuiți cu ciocolată cu lapte (20%), ciocolată neagră (11%) și ciocolată albă (6%) Merba – Degustaţi ieri seară, delicioşi şi săţioşi.
  • Ulei de măsline extravirgin de la Pietro Coricelli – Ulei de măsline de categorie superioară obținut direct din măsline și exclusiv prin procedee mecanice.
  • Paste integrale Fusilli de la De Cecco – va fi prima mea întâlnire cu paste din făină integrală din grâu, sunt curioasă să le încerc.
  • Cutie de perle de portocale și ciocolată neagră de la Weiss Chocolatier – o minunăţie, coji de portocale confiate, acoperite de ciocolată neagră delicioasă.
  • Ciocolată neagră cu minim 72% cacao de la Weiss – o ciocolată pe care o voi servi fără sentimente de vinovăţie pentru că în cazul ei sunt mai importante beneficiile (cunoscute pentru o ciocolată cu peste 70% cacao) şi gustul decât caloriile

Un astfel de cadou cu tot felul de bunătăţi nu are cum să nu fie apreciat. Descoperi produs după produs, delicatesă după delicatesă, una mai interesantă ca alta, şi parcă nici nu îndrăzneşti să te bucuri de ele singur sau să le serveşti într-o seară obişnuită.

Mulţumesc Dab Expert pentru un cadou care va fi apreciat nu de un om, ci de o familie întreagă. 🙂

DSC07762 DSC07763 DSC07764 DSC07765 DSC07766 DSC07767

10 Comments on Un cadou delicios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.