Un cadou delicios

Nov 26, 2013 by

DSC07761 300x224 Un cadou deliciosLuna decembrie este cred luna în care zâmbim cel mai mult. Avem timp mai mult pentru a petrece cu familia, uităm de griji şi de probleme, ne apropiem de oamenii cu care lucrăm sau colaborăm. Şi primim cadouri! Să fim sinceri, cui nu-i place să primească cadouri?

Este cu atât mai interesant să primeşti cadouri neaşteptate, cadouri surpriză, cadouri de la persoane pe care nu le cunoşti.

Asta mi s-a întâmplat mie zilele trecute. Am primit de la cei de la Dab Expert un cadou delicios, compus dintr-o serie de produse de lux de care de-abia aştept să mă bucur alături de familia mea.

Ce am primit mai exact?

 • Ceai organic Rooibos Vanilla de la Julius Meinl - un sortiment de ceai care îmi place foarte mult şi care este perfect pentru această perioadă a anului. Se bea seara, pentru relaxare şi un somn liniştit.
 • Cafea boabe Princess Melange de la Julius Meinl - cafeaua de la Julius Meinl nu are nevoie de cine ştie ce introducere, ştiu doar că de-abia aştept să o servesc împreună cu mama mea.
 • Bloc de Foie Gras de gâscă de la Edouard Artzner - Edouard Artzner este unul dintre cei mai renumiți producători de foie gras din Franța, dar produce și comercializează cu succes o colecție diversă de pateuri fine, terrines, rillettes și specialități alsaciene.
 • Set de 3 pateuri fine de la Edouard Artzner - Rillete de gâscă, Pate de ficat cu Riesling si Terină de iepure cu Pinot Noir. Potrivite pentru a servi musafirii de Crăciun.
 • Biscuiți cu ciocolată cu lapte (20%), ciocolată neagră (11%) și ciocolată albă (6%) Merba - Degustaţi ieri seară, delicioşi şi săţioşi.
 • Ulei de măsline extravirgin de la Pietro Coricelli - Ulei de măsline de categorie superioară obținut direct din măsline și exclusiv prin procedee mecanice.
 • Paste integrale Fusilli de la De Cecco - va fi prima mea întâlnire cu paste din făină integrală din grâu, sunt curioasă să le încerc.
 • Cutie de perle de portocale și ciocolată neagră de la Weiss Chocolatier – o minunăţie, coji de portocale confiate, acoperite de ciocolată neagră delicioasă.
 • Ciocolată neagră cu minim 72% cacao de la Weiss - o ciocolată pe care o voi servi fără sentimente de vinovăţie pentru că în cazul ei sunt mai importante beneficiile (cunoscute pentru o ciocolată cu peste 70% cacao) şi gustul decât caloriile

Un astfel de cadou cu tot felul de bunătăţi nu are cum să nu fie apreciat. Descoperi produs după produs, delicatesă după delicatesă, una mai interesantă ca alta, şi parcă nici nu îndrăzneşti să te bucuri de ele singur sau să le serveşti într-o seară obişnuită.

Mulţumesc Dab Expert pentru un cadou care va fi apreciat nu de un om, ci de o familie întreagă. icon smile Un cadou delicios

DSC07762 300x224 Un cadou delicios DSC07763 300x224 Un cadou delicios DSC07764 300x224 Un cadou delicios DSC07765 300x224 Un cadou delicios DSC07766 300x224 Un cadou delicios DSC07767 300x224 Un cadou delicios

pixel Un cadou delicios

Thanks for passing by↓

 Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios Un cadou delicios

10 Comments

 1. Ok, mi s-a facut foame. laughing
  Sa te bucuri de ele! big grin

 2. Frumos!sa le folositi si consumati cu placere happy
  Pentru Blocul de Foie Gras am sa intru si eu, sa vad preturile!
  I love it happy

 3. oh, doamne, de ce am deschis linkul asta, oare? big grin
  imi chioraie matele si cand ies de la birou plec la stomatolog!

 4. Ce cadou frumos, Mihaela, super gestul lor. happy Toate produsele sunt extraordinare. Sa le savurezi alaturi de familie! happy

 5. woa, gustos cadou ai primit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

More in cumpărături
Wishlist de noiembrie

Ia să vă prezint ce mi-a mai atras atenţia în ultimul timp. Poate în toată lista asta vedeţi şi voi...

Close