N-am mai scris…Adevărul e că n-am mai simţit nevoia să scriu. Am preferat să fac orice altceva decât să scriu. Culmea e că am tot avut ce scrie, dar dacă n-ai chef, dacă n-ai dispoziţia necesară, degeaba ai material.

M-am gândit să renunţ la blog. Dar deşi pare o idee bună acum, vreau totuşi să am un loc unde să pot să mai scriu din când în când. Încă mă bate gândul să transform acest blog într-unul de călătorii. O prietenă mi-a sugerat să lucrăm împreună şi să-l transformăm în blog culinar. Aşadar idei sunt multe, important e că nici una nu este de a închide de tot blogul. Fie ce-o fi, chiar de nu voi mai scrie luni întregi, acest blog va fi online.
Sper că azi sau mâine să reuşesc să scriu ceva. Vom vedea dacă mă voi ţine de treabă. 🙂

P.S. Ce nu-mi plac aceste articole cu n-am mai scris, am scris, am revenit, închid blogul, deschid blogul…Zău că nu-mi plac, cu toate astea public şi eu din când în când câte aşa ceva. Scuzaţi-mă. 🙂 Ştiu că decât să scrii chestii din astea, mai bine scrii direct un articol cu ceea ce vrei să transmiţi şi cu asta basta. Dar nu m-am putut abţine, am simţit nevoia să public şi aşa ceva.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Câte ceva…

  1. Mihaela, eu te inteleg perfect. Am tot promis ca revin pe blog, ca o sa scriu constant, dar imi este imposibil momentan pentru ca in fiecare zi apare ceva care imi zadarniceste planurile, iar asta ma nauceste, ma indispune si ma face sa renunt. Saptamanile trec si eu tot nu ma apuc de treaba. Dar nu-mi inchid blogul. Cand am sa pot am sa scriu. That’s for sure. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.