Anul trecut am făcut cea mai bună alegere în legătură cu vacanța noastră la mare. Am închiriat un apartament. Am fost atât de mulțumiți încât vreau să recomand și aici această soluție, este varianta ideală mai ales pentru familiile cu copii mici.

Noi am ales zona Mamaia Nord pentru că este liniștită, mai puțin aglomerată ca Mamaia sau restul stațiunilor. Ai de toate în zonă, de la Lidl sau alte supermarket-uri, la farmacii, restaurante și activități pentru copii. Am stat în această zonă și în 2018, la Nayino Resort Hotel, care ne-a plăcut mult, dar acum căutam ceva mai spațios.

Am găsit la o căutare pe Booking apartamente de închiriat din complexul Alezzi Beach Resort. Am ales un apartament din complex (găsiți mai multe anunțuri postate de proprietarii acestor apartamente), l-am închiriat pentru 4 nopți cu 2200 lei, am primit o reducere de la Booking si în total am plătit 2068 lei. Noi am fost la începutul lunii iulie 2021.

Gazdele au fost foarte amabile. Ne-au sunat să ne întrebe dacă avem nevoie de ceva în mod deosebit, ne-au așteptat cu loc de parcare liber, chiar în fața complexului. Locuri de parcare sunt suficiente, noi am tot fost plecați și am pierdut acel loc, dar am găsit de fiecare dată altele libere în zonă.

Apartamentul a fost foarte curat, era mare (65 mp – 1 dormitor, 1 baie, 1 bucătărie deschisă cu living, un balcon), modern, într-o clădire nouă, cu lift. În bucătărie ai absolut de toate, de la farfurii și tacâmuri, la cuptor cu microunde, espressor, frigider, plită, s.a. În afară de patul dublu din dormitor, mai este și o canapea extensibilă cu 2 locuri în living, care a fost pregătită de gazde (cu așternut, perne, tot ce e nevoie). Apartamentul este cu vedere la mare.

Apartamentul este situat foarte aproape de plajă, traversezi o stradă îngustă și ai ajuns pe nisip. Imediat lângă clădire există loc de joacă pentru copii (un mare plus pentru familiile cu copii), gelaterie, restaurante, farmacie, piscină interioară și piscină exterioară, atât pentru copii cât și pentru adulți. Piscina pentru copii e mare, cu multe tobogane. La ambele piscine sunt șezlonguri cu umbrele. Intrarea este gratuită la piscină.

Pe plaja din zona complexului sunt șezlonguri de închiriat (cu umbrele), sunt și locuri de joacă pe plajă, cu leagăne, tobogane, chestii de cățărat.

Pentru noi, în acest moment al vieții, a fost o alegere super. Aveam ce face cu copilul meu, nu ne plictiseam niciodată. Coboram din apartament și aveam totul la dispoziție – loc de joacă, piscină enormă pentru copii, gelaterie, la 2 pași plajă. Apartamentul este suficient de mare, mult mai mare ca o cameră de hotel, nu ne împiedicam unii de alții. Lidl este destul de aproape, am putut cumpăra de acolo mâncare, să avem pentru micul dejun sau gustări. Lângă complex este și un restaurant bun, cu mâncare delicioasă, cu variante și pentru copii. Pentru că toate sunt în jurul complexului, cât aștepți mâncarea, copilul se poate juca în locul de joacă de care vă scriam mai sus.

Cred că părinții mă vor înțelege cel mai bine. Dacă copilul este mulțumit, sunt și eu. Toate facilitățile menționate mi-au adus și mie liniște și relaxare, mulțumire că toată lumea este fericită. Din acest motiv cred că și în 2022 vom face aceeași alegere. 

Voi ce planuri aveți pentru vara aceasta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.