Intai am scris de unde am comandat, acum voi scrie despre site-urile despre care am auzit lucruri bune sau mi-au placut, dar de unde n-am comandat. Voi incepe cu site-urile care vand accesorii.

La www.josephine.ro mi-au placut foarte mult brosele (cele cu panglica), sunt foarte sic si cred ca ar arata foarte bine pe un pulover sau un sacou. Pretul mi se pare putin cam mare, plus ca se mai adauga si cheltuieli de transport..deci ar ajunge o brosa cam la 80 lei. Daca nu va deranjeaza asta, puteti gasi bijuterii foarte dragute aici.

Mai este si www.melimeloparis.ro. Imi plac produsele lor, in special gentile si cerceii (nu prea port bratari, inele sau coliere..doar cele foarte simple, cu un pandativ).  Nu rezista ele foarte mult, cam jumatate de an daca le porti foarte des, dar sunt dragute. Preturile la genti incep de la aprox 60 lei pana la 100 lei. De pe site nu am comandat deoarece nu ofera nici un avantaj. Iesi chiar mai scump decat daca cumperi produsele din magazin. Probabil site-ul este recomandat celor din orasele unde nu exista magazine Meli Melo. In rest au foarte putine produse pe site, nu prea ai de unde alege si doar un singur produs pe saptamana este la oferta, cu o reducere mai mare. (dar de obicei acel produs nu e cine stie ce)

Alt site pentru genti (pe care l-am descoperit chiar acum) este http://starbags.blogspot.com/. Cred ca este nou, dar imi place ideea lor..si este ceva original.

www.gentionline.ro il stiu de mai mult timp. Acum vreo 2 ani tot ma intrebam daca sa comand sau nu ceva de pe site. Problema este ca de obicei se nimerea ca geanta care imi placea mie sa nu mai fie pe stoc. Nu pot sa spun ca imi plac toate modelele, dar daca cauti gasesti un model rezonabil si pretul nu este foarte mare.

www.bespecial.ro pare fainut. Vand bijuterii de argint si nu arata rau deloc. Preturile sunt OK, produsele se platesc fie ramburs sau cu cardul. Poate am sa incerc site-ul asta in curand.

In ultimul timp au aparut foarte multe site-uri care vand bijuterii handmade. Am vizitat multe astfel de magazine online, insa nu prea m-au impresionat. Chiar daca mie nu imi plac, bijuteriile handmade se vand chiar bine si trebuie sa recunosc ca sunt mai originale si au un pret OK.

In afara de site-urile prezentate bineinteles ca se pot cumpara accesorii si de pe laredoute.fr, victoriassecret.com, asos.com, forever21.com si tot asa, dar am sa vorbesc despre aceste site-uri intr-un post viitor.

2 Comments on Alte cumparaturi online – accesorii

  1. sal!starbags.blogspot.com nu e tocami nou!am inceput sa fac gentutele cam prin septembrie-octombrie anul trecut…am facut cateva, pe care le-am si vandut…dar din pacate in ultima perioada am cam lasat totul balta..cu parere de rau insa, pentru ca am reorganizat putin activitatile din viata mea!Am constat ca placere ca munca mea e apreciata si promit ca ma voi apuca ,cat de curand, de treaba!
    merci mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.