Vreti sa vedeti un show 3d precum cel din video? Nimic mai simplu…Centrul comercial Felicia ne invita pe 21 august la un spectacol de proiectii arhitecturale, organizat in cadrul evenimentului “Noaptea preturilor virusate”. Mai jos aveti mai multe detalii despre show.

În data de 21 august, începând cu ora 21.00 și până la ora 01.00, în Centrul comercial Felicia din Iași se va organiza Noaptea prețurilor virusate, eveniment ce marchează finalul sezonului de reduceri, dar și finalul campaniei ”Prețuri virusate la Felicia”.

Din dorința de a se diferenția pe aceeași piață, dar și de a se poziționa ca un centru comercial ce vine în întâmpinarea preferințelor clienților săi prin metode diferite și originale, atracția principală a serii va fi un spectacol de proiecții arhitecturale 3D, organizat în premieră în orașul Iași. Timp de 60 de minute, spectatorii vor putea urmări iluzii optice și proiecții spectaculoase pe clădirea Centrului comercial Felicia.

Și pentru că imaginile au un farmec aparte atunci când sunt susținute de fundalul muzical potrivit, atmosfera va fi întreținută de Sean Jay Dee.

Evenimentul va avea loc odată cu lăsarea întunericului, începând cu ora 22.00, în parcarea Centrului comercial Felicia și se va continua cu o seara prelungită de cumpărături.

Cei care vor să ia o pauză de la cumpărături sau cei care nu au plănuit shopping în seara respectivă, se vor putea înscrie și participa la o competiție Nintendo Wii ce se va organiza în paralel, în zona food-court.

Toți participanții vor beneficia de o serie de reduceri speciale în magazinele centrului comercial iar transportul către zonele Tătărași, CUG, Rond Dacia, Billa (în intervalul orar 22.30 – 01.30) este gratuit.

2 Comments on Show arhitectural 3D în Noaptea prețurilor virusate la Centrul comercial Felicia

  1. o sa fie un show de proiectii intradevar pe felicia….dar nu ca in filmu postat avand in vedere ca acel film e un showreel intreg de la o firma foarte consacrata….o sa fie ceva asemanator in limitele arhitecturale ale cladirii si in limitele tematicii campaniei desfasurate…3d e prea mult spus…deci cel mult il putem numi proiectii arhitecturale…totusi sper sa iti placa …dar te rog sa schimbi postul daca nu e prea mare deranjul
    multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.