iti-amintesti-cum-a-fost-prima-oara

Titlu: Do You Remember the First Time?

Autor: Jenny Colgan

Numar pagini: 312

Anul aparitiei: 2004

Nota: 4/10

Am cumparat aceasta carte impreuna cu un ziar deoarece costa doar 10 lei si aveam nevoie de lectura pentru vacanta la mare. Nu pot spune ca am regretat, dar mi-ar fi parut rau daca as fi cumparat-o cu 25-30 lei, cat este in librarie. Cartea este usurica, nu prea captivanta iar subiectul este oarecum exagerat. Din 300 de pagini am citit doar vreo 200 si nu am ramas cu nimic. Tot ce am inteles este ca eroina cartii regreta ce a ajuns si isi doreste sa revina la 16 ani, dorinta ce i se implineste. Ajunge ea la 16 ani, dar tot in anul curent si numai parintii ei se schimba. In rest sunt povestite aventurile ei la scoala, cum incearca sa se intalneasca cu fostul ei prieten si cu logodnicul ei si sa le explice ce s-a intamplat, s.a.

Recenzia de la Humanitas:

Nu poti da timpul inapoi. Sau poti?!
Pe cand prietena ei cea mai buna taie tortul miresei, Flora — treizeci si doi de ani si o groaza de indoieli — inchide ochii si-si spune in gand: “As vrea sa mai am iar saisprezece ani”. Ca prin minune, dorinta i se implineste, iar fata are parte de socul vietii ei: se trezeste adolescenta, intr-o lume care joaca dupa alte reguli si unde experienta varstei adulte nu-i e de nici un folos: e aceeasi tipa uncool si nepopulara cum a fost si prima oara. Dar lucrurile se schimba cand se indragosteste de un tip absolut admirabil.
Ti-ai dorit vreodata sa te intorci in timp? Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se-ntample!

4 Comments on Iti amintesti cum a fost prima oara? – Jenny Colgan

  1. Am citit-o vara asta, intr-o dupamiaza. Mi-a imprumutat-o o prietena. E usurica, ceva amuzanta, dar cam exagerata, ai dreptate. Dar nu asa sunt toate din colectia asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.