Primul 10

Nu credeam ca voi lua vreo nota de 10 la vreo sesiune din acest masterat, dar s-a intamplat sa iau chiar de la prima sesiune. Sa speram ca experienta se va mai repeta :)

Nota de 10 a fost luata la obiectul Tehnici de negociere, acel examen super simplu de care va povesteam zilele trecute. Mirarea mea a fost ca numai 3 persoane au luat nota maxima si nu pot intelege de ce. Ma asteptam sa fie numai note de peste 9.50, dar se pare ca m-am inselat.

In alta ordine de idei, va recomand sa cititi cartea “Antrenamentul abilitatilor de negociere” – Stefan Prutianu (editura Polirom, 33 lei). A reprezentat materia pentru acest examen si a fost mai mult o lectura de placere, se citeste usor, este foarte interesanta si contine sfaturi bune. Poate voi reveni cu o recenzie si cateva informatii suplimentare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Andreea R Stefania Andreea popescu adriana

9 Comments on Primul 10

 1. Simona
  February 4, 2010 at 5:04 pm (8 years ago)

  In primul rand vreau si eu sa te felicit,nu e lucru usor.In al doilea rand pot sa iti spun sincer ca eu nu sunt mirata.Chiar daca nu am varsta ta si nici nu am terminat inca liceul am avut parte de o groaza de teste/examene/olimpiade/verificari/etc. si am vazut foarte multa lume care nici macar cu cartea in fata nu stie sa raspunda la niste intrebari simple.Nu e chiar asa usor nici cu cartea in fata din 2 motive : 1.trebuie sa fi citit macat o data ceva pe acolo sa te prinzi ce pe unde vine si 2.trebuie sa iti si “mearga mintea” un pic.In conditiile in care ei probabil nu citisera nici macar o data e normal sa nu se fi prins pe unde e raspunsul X.Plus ca mai sunt si genul ala de persoane care prefera sa le spuna colegu’ decat sa faca ei efortul de a cauta pagina si de a copia.E mai usor sa scri dupa dictare decat sa selectezi tu si sa schimbi formularea 😀

  Reply
 2. achilianu
  February 4, 2010 at 5:05 pm (8 years ago)

  Felicitari! 😀

  Reply
 3. Boris
  February 4, 2010 at 9:32 pm (8 years ago)

  Felicitaaaari.

  Reply
  • Mihaela
   February 4, 2010 at 9:35 pm (8 years ago)

   Multumesc frumos 🙂

   Reply
 4. Buhu
  February 5, 2010 at 10:29 pm (8 years ago)

  Congrats!

  Reply
  • Mihaela
   February 5, 2010 at 10:30 pm (8 years ago)

   Multumesc frumos 🙂 Acum sa imi revin dupa examene, sa ma odihnesc putin si sa ma apuc de scris articole, ca deja au trecut 2 zile de pauza 🙂

   Reply
 5. Pixxie
  February 5, 2010 at 10:43 pm (8 years ago)

  Felicitari ! La cat mai multi de 10 🙂 !!!

  Reply
 6. Simona
  February 6, 2010 at 4:35 pm (8 years ago)

  Congrats!

  Reply
 7. Mihaela Chelaru
  February 7, 2010 at 12:21 pm (8 years ago)

  Da, super cartea, am apucat sa citesc cateva pagini din ea si chiar merita! Felicitari!

  Reply

Leave a Reply

More in personal
Examene

Ieri am dat cel mai usor examen de cand sunt studenta, la obiectul Tehnici de negociere. Am avut voie cu...

Close