Uitandu-ma zilele trecute prin mailurile vechi de pe celalalt cont de messenger, am gasit niste comentarii acceptate pe un blog mai vechi de-al meu. Uitasem de el complet! ­čÖé

Se pare ca in septembrie 2006 eu aveam domeniul eusmihaela.info pe care scriam destul de des, in general glumite sau povestiri funny. De unde acel nume de domeniu? Eh, cred ca stiti ca in adolescenta, noi – generatia mirc & messenger (LOL), eram strigati si cunoscuti cu numele de id, nu cu numele de botez. Iubitul meu era “eus”, eu am fost “Erika” si apoi “Daphne”. Ce hilare mi se par acum aceste nume…si cand ma gandesc ca aveam colegi de clasa care ma strigau Erika prin scoala.

Oricum, prietenul meu mi-a luat acel nume de domeniu, care se poate interpreta ca “eu sunt mihaela” sau ca unirea id-ului lui cu numele meu.

Blogul din pacate nu a avut viata lunga, m-am plictisit repede de cautat si postat glumite. A rezistat vreo 3 luni, iar pana atunci cele peste 140 de posturi au fost citite doar de prieteni si colegi de liceu.

Blogul, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, folosea tema predefinita si era foarte simplu. Ma bucur sa stiu ca si atunci stiam sa aranjez textul in pagina. Pentru cei care nu stiu, puteti afla din tutorialul pe care l-am realizat.

2 Comments on Blog uitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.