Blog uitat

Uitandu-ma zilele trecute prin mailurile vechi de pe celalalt cont de messenger, am gasit niste comentarii acceptate pe un blog mai vechi de-al meu. Uitasem de el complet! 🙂

Se pare ca in septembrie 2006 eu aveam domeniul eusmihaela.info pe care scriam destul de des, in general glumite sau povestiri funny. De unde acel nume de domeniu? Eh, cred ca stiti ca in adolescenta, noi – generatia mirc & messenger (LOL), eram strigati si cunoscuti cu numele de id, nu cu numele de botez. Iubitul meu era “eus”, eu am fost “Erika” si apoi “Daphne”. Ce hilare mi se par acum aceste nume…si cand ma gandesc ca aveam colegi de clasa care ma strigau Erika prin scoala.

Oricum, prietenul meu mi-a luat acel nume de domeniu, care se poate interpreta ca “eu sunt mihaela” sau ca unirea id-ului lui cu numele meu.

Blogul din pacate nu a avut viata lunga, m-am plictisit repede de cautat si postat glumite. A rezistat vreo 3 luni, iar pana atunci cele peste 140 de posturi au fost citite doar de prieteni si colegi de liceu.

Blogul, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, folosea tema predefinita si era foarte simplu. Ma bucur sa stiu ca si atunci stiam sa aranjez textul in pagina. Pentru cei care nu stiu, puteti afla din tutorialul pe care l-am realizat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Blog uitat

 1. Boris
  July 13, 2010 at 11:16 pm (8 years ago)

  In 3 luni 140 de posturi…. e ceva performanta… daca erau numai povesti si glume fara reclame.

  Reply
  • Mihaela
   July 14, 2010 at 9:03 am (8 years ago)

   Da, numai povestioare, glume, articole despre zodii si despre flori. 🙂

   Reply

Leave a Reply

More in blog, personal
Ne intalnim in weekend!

Intalnirea noastra offline se va desfasura duminica, 18 iulie, la ora 11.00. Locatia aleasa este *Maideyi, in mare parte datorita...

Close